dotyczy Będzin: czytaj
"Już ostatnie Ogólnopolskie Badania Inwestorów pokazało, że przybywa inwestorów indywidualnych, którzy nie inwestują na GPW. Jeśli ostatni nasilony rozkwit „giełdowych bananów” nie zostanie powstrzymany, wówczas inwestorów omijających GPW będzie przybywać.
Mail z "bazy" SII został wysłany prawdopodobnie po dostarczeniu im przez Cedrob / Ipopemę adresów @ akcjonariuszy GOB. Nie będąc członkiem SII też dostało się @ o prowadzonym zaproszeniu. Musiał im ktoś dostarczyć adres mailowy zatem. To nie jest legalne!
Ciekawe, czy nieposiadający akcji GOB, a będący członkami SII też w tym samym czasie dostali tę wiadomość ad skupu?
Nie jestem członkiem SII i żadnej innej organizacji mafijnej a dostałem maila z informacją o możliwości sprzedaży akcji. To świadczy o mocno zakrojonej akcji marketingowej Cedrobu. Chcą na siłę kupić możliwie dużo akcji ale mam nadzieje, że ich nie kupią i to da im mocno do myślenia. Jest taki skrót CCC co oznacza Panie Koźlakiewicz cena czyni cuda a my nie są państwowe czyli niczyje kołchozy, żeby Panu prezenty robić i za bezcen oddawać co nasze.