• Jutro kochani zacznie sie jazda ;-))) dziś 28 % jutro nastepne 25% Autor: ~Rookie [185.60.245.*]
    Nie ma co tani akcji oddawać.
  • Re: Jutro kochani zacznie sie jazda Autor: ~Lauri [83.7.89.*]
    Idź stąd, gdzie byłeś jak kurs spadał? No gdzie? Teraz będziesz naganial? Takich sezonowców tutaj nikt nie potrzebuje. Nie pozdrawiam.
  • Re: Jutro kochani zacznie sie jazda Autor: ~czujny [89.70.200.*]
    Brawo Lauri:))) Ale poszło dzisiaj, co? Tylko pod co? Sąd zarejestrował połączenie i tyle. Jak nie zaczną w końcu informować o sprzedaży to znowu osuwanie na 7, 6, 5. Ja im już nie wierzę, ale trzymam:) Może w końcu zaczną te cuda sprzedawać:) Tylko nie na Facebooku:)
  • Re: Jutro kochani zacznie sie jazda Autor: ~BearCorn [5.173.172.*]
    Tutaj wszystko się może zdarzyć
  • Re: Jutro kochani zacznie sie jazda Autor: ~Rufin [5.173.96.*]
    Jak doszlo już do połączenia, to moze być gra pod skonsolidowane wyniki za 2 kwartał, plus moze wisieć w powietrzu umowa na dystrybucję filamentu. Może się zrobić ciekawie. Nie obraziłbym się na pompkę jak 3 lata temu.
  • Re: Jutro kochani zacznie sie jazda Autor: ~dobreinfo [91.212.223.*]
    Czy Wy wiecie może coś o kontrakcie Polymertechu ze spółką z USA?
    Zaznaczam, że słyszałem i nie jest to potwierdzona informacja....
  • Re: Jutro kochani zacznie sie jazda Autor: ~OK [91.212.223.*]
    Dnia 2023-06-22 o godz. 23:24 ~Rufin napisał(a):
    > Jak doszlo już do połączenia, to moze być gra pod skonsolidowane wyniki za 2 kwartał, plus moze wisieć w powietrzu umowa na dystrybucję filamentu. Może się zrobić ciekawie. Nie obraziłbym się na pompkę jak 3 lata temu.

TO jednak były prowadzone rozmowy w sprawie dystrybucji filamentu do USA???
    Dnia 2023-06-23 o godz. 10:21 ~OK napisał(a):
    > Dnia 2023-06-22 o godz. 23:24 ~Rufin napisał(a):
    > > Jak doszlo już do połączenia, to moze być gra pod skonsolidowane wyniki za 2 kwartał, plus moze wisieć w powietrzu umowa na dystrybucję filamentu. Może się zrobić ciekawie. Nie obraziłbym się na pompkę jak 3 lata temu.
    >
    > TO jednak były prowadzone rozmowy w sprawie dystrybucji filamentu do USA???

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.222.239.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dnia 2023-06-23 o godz. 10:32 ~Noo napisał(a):
    > Gościu masz rozdwojenie jażni? Rozmawiasz sam ze sobą? Perfidny naganiacz

Nie naganiam absolutnie....Zauważcie , że ktoś bierze to co się pojawi i to w dużych ilościach po ponad 100 000 sztuk.... To przypadek myślicie....Myślę, tylko, tak jak ktoś pisał kiedyś była zainteresowana jakaś spółka z uSA.... Może mieli warunke , że wejdzie w życie po połączeniu????
    Sam ze sobą dyskutujesz?:))) Dość prymitywne naganianie:) USA powiadasz? Kiedyś na facebooku przeczytałem,że cały świat się zabija o ich wynalazki:) To było gdzieś ponad rok temu:) Ile papieru chcesz wepchnąć w rynek, że tak prostacko naganiasz?
    Dnia 2023-06-23 o godz. 10:33 ~czujny napisał(a):
    > Sam ze sobą dyskutujesz?:))) Dość prymitywne naganianie:) USA powiadasz? Kiedyś na facebooku przeczytałem,że cały świat się zabija o ich wynalazki:) To było gdzieś ponad rok temu:) Ile papieru chcesz wepchnąć w rynek, że tak prostacko naganiasz?

Nie naganiam absolutnie....Zauważcie , że ktoś bierze to co się pojawi i to w dużych ilościach po ponad 100 000 sztuk.... To przypadek myślicie....Myślę, tylko, tak jak ktoś pisał kiedyś była zainteresowana jakaś spółka z uSA.... Może mieli warunek , że wejdzie w życie po połączeniu????
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.70.200.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dnia 2023-06-23 o godz. 10:44 ~czujny napisał(a):
    > O spółce z USA ty pisałeś tylko pod innym nickiem. Nie rób z siebie i d i o t y

Przecież było tu pisanae i spółka sama informowała, że jej produktami interesują sięna całym świecie.....Weź zejdź na ziemię...
    Pokaż ESPI, w który spółka o tym informowała. Wiesz, że przedstawianie fałszywych informacji w celu osiągnięcia zysku jest karalne?
[x]
CTEGROUP 0,64% 0,06 2024-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.