Brawo Lauri:))) Ale poszło dzisiaj, co? Tylko pod co? Sąd zarejestrował połączenie i tyle. Jak nie zaczną w końcu informować o sprzedaży to znowu osuwanie na 7, 6, 5. Ja im już nie wierzę, ale trzymam:) Może w końcu zaczną te cuda sprzedawać:) Tylko nie na Facebooku:)
Jak doszlo już do połączenia, to moze być gra pod skonsolidowane wyniki za 2 kwartał, plus moze wisieć w powietrzu umowa na dystrybucję filamentu. Może się zrobić ciekawie. Nie obraziłbym się na pompkę jak 3 lata temu.
Dnia 2023-06-22 o godz. 23:24 ~Rufin napisał(a): > Jak doszlo już do połączenia, to moze być gra pod skonsolidowane wyniki za 2 kwartał, plus moze wisieć w powietrzu umowa na dystrybucję filamentu. Może się zrobić ciekawie. Nie obraziłbym się na pompkę jak 3 lata temu.
TO jednak były prowadzone rozmowy w sprawie dystrybucji filamentu do USA???
Dnia 2023-06-23 o godz. 10:21 ~OK napisał(a): > Dnia 2023-06-22 o godz. 23:24 ~Rufin napisał(a): > > Jak doszlo już do połączenia, to moze być gra pod skonsolidowane wyniki za 2 kwartał, plus moze wisieć w powietrzu umowa na dystrybucję filamentu. Może się zrobić ciekawie. Nie obraziłbym się na pompkę jak 3 lata temu. > > TO jednak były prowadzone rozmowy w sprawie dystrybucji filamentu do USA???
Dnia 2023-06-23 o godz. 10:32 ~Noo napisał(a): > Gościu masz rozdwojenie jażni? Rozmawiasz sam ze sobą? Perfidny naganiacz
Nie naganiam absolutnie....Zauważcie , że ktoś bierze to co się pojawi i to w dużych ilościach po ponad 100 000 sztuk.... To przypadek myślicie....Myślę, tylko, tak jak ktoś pisał kiedyś była zainteresowana jakaś spółka z uSA.... Może mieli warunke , że wejdzie w życie po połączeniu????
Sam ze sobą dyskutujesz?:))) Dość prymitywne naganianie:) USA powiadasz? Kiedyś na facebooku przeczytałem,że cały świat się zabija o ich wynalazki:) To było gdzieś ponad rok temu:) Ile papieru chcesz wepchnąć w rynek, że tak prostacko naganiasz?
Dnia 2023-06-23 o godz. 10:33 ~czujny napisał(a): > Sam ze sobą dyskutujesz?:))) Dość prymitywne naganianie:) USA powiadasz? Kiedyś na facebooku przeczytałem,że cały świat się zabija o ich wynalazki:) To było gdzieś ponad rok temu:) Ile papieru chcesz wepchnąć w rynek, że tak prostacko naganiasz?
Nie naganiam absolutnie....Zauważcie , że ktoś bierze to co się pojawi i to w dużych ilościach po ponad 100 000 sztuk.... To przypadek myślicie....Myślę, tylko, tak jak ktoś pisał kiedyś była zainteresowana jakaś spółka z uSA.... Może mieli warunek , że wejdzie w życie po połączeniu????