w pewne rzeczy mu wierze w pewne nie
a nawet nie jest to kwestia wiary a .......
i co z tego ze tyle poszło?o czyms to swiadczy?sadzisz ze te opakiety po 30k to normalne transakcje?:))) nie badx naiwny--a jak np zdunek przeparkowuje akcje z innego konta?a jak sprzedaje je np miturze? mozliwe? jasne ze teoretycznie tak
to z tego, ze watpliwe, żeby te pakiety wychodziły od kilku podmiotów, a raczej od jednego. a takimi ilosciami wiadomo kto dysponuje. nie wiem czy zdunek sprzedawal by akcje miturze po takich cenach, ale skoro tak piszesz.. to nie ja posiadam te walory. pewne jest, ze siedlecki kreci, bo nie ma mozliwosci, zeby bank puszczal czyjes akcje. ten ktos musialby w tym momencie byc znaczacym akcjonariuszem
nie powiedział ze na pewno a ze moze to na to wygladac
a bank puszczac tak moze w pewnych syt
ale to mało istotne
ale....jezeli zdunek sprzedaje to łyka to mitura
oboje twierdza ze nic takiego nie istnieje ale to pokaze czas:)
starzy wł tez prywatnie twierdza ze nie sprzedaja ale......nauczony dosw nie wierze nikomu do konca:)
a sprzedawac moze kazdy kto posiada sporo akcji-starzy maja mniej niz 5% i nikt juz tego nie sprawdzi ile maja dzisiaj--a odbierac moze tylko mitura ew słup-nikt tego nie łyka z przypadku -- a cena 5.8 to cena jednego głosu jaka zapłacił mitura wiesz kiedy
wszystko pasuje jak ulał a jak jest pozyjemy zobaczymy
a na koniec roku zobaczysz mln zysku-chcesz sie załozyc dzisiaj o to?
i wykaz troche pokory raz na jakis czas to bedzie wszystkim lzej:)
z tym zyskiem to jeszcze zobaczymy.. plus moze byc, ale symboliczny. kazdy wiekszy niz 100k bedzie zaskoczeniem. odświeżymy ten wątek w 2009. to co piszesz troche ma sens.. ale ja nie widze w obecnej sytuacji sensu tej zagrywki. to nie jest zaplanowane. wg mnie ktoś tutaj stracił cierpliwość. ale mozna miec odmienne zdanie i nie obrażać innych :-) czas pokaze
100k?:) zapamietaj to i sprawdx w przyszłym roku-moze wtedy da ci to do myslenia :)
ja wiem kto to zaczał-wydaje ci sie to smieszne ale tak jest-2 gosci a potem tio juz sam widziałes:)-sam byłem zaskoczony skala ale widocznie tak miało byc-moze ktos wykorzystał okazje -nie wiem tego
znasz zdunka i jego mentalnosc?
spytam inaczej wiesz kto to zdunek?-a poxniej to pyt jw
Kiedyś trochę patrzyłem na tą spółkę i wychodziło że bardzo ładnie opierała się spadkom,a teraz po powrocie patrzę i oczom nie wierzę.
Czy ktoś mógłby napisać co się takiego stało że tak spadają?