Nikomu nie polecam trakcji ! Walor przegrany , na straconej pozycji ! - bez szans na zyski ! Stracicie ,tak jak ja tracę - patrząc na toto tałatajstwo ! ! ! Szkoda czasu i pieniędzy .
Dnia 2023-06-23 o godz. 10:41 ~REKOMENDACJA napisał(a): > Nikomu nie polecam trakcji ! > Walor przegrany , na straconej pozycji ! - bez szans na zyski ! > Stracicie ,tak jak ja tracę - patrząc na toto tałatajstwo ! ! ! > Szkoda czasu i pieniędzy .
Dnia 2023-06-26 o godz. 10:39 ~Tomek napisał(a): > nie pitol > > poniżej 1,5 można brać ile dają
teraz dają po 148 gr ! brać ? - tylko po co ?? oddasz po 120 groszy , jak ci ubrzydzą walor !!! TO JEST CZERWONA NOMENKLATURA NA WALORZE ! Tomek pomyśl trochę ! Na walorze jestem trzeci rok , to wiem co mówię !
Dnia 2023-06-26 o godz. 14:50 ~REKOMENDACJA napisał(a): > Dnia 2023-06-26 o godz. 10:39 ~Tomek napisał(a): > > nie pitol > > > poniżej 1,5 można brać ile dają > > teraz dają po 148 gr ! brać ? - tylko po co ?? > oddasz po 120 groszy , jak ci ubrzydzą walor !!! > TO JEST CZERWONA NOMENKLATURA NA WALORZE ! > Tomek pomyśl trochę ! > Na walorze jestem trzeci rok , to wiem co mówię ! >
a ja trzeci rok obserwuję :-)
i zacząłem podkupować to co oddają poniżej 1,5
w najgoryszm wypadku sprzedam po 1,7
Ja gram na Trakcji od dłuższego czasu, teraz pół roku siedzę i jeszcze trochę posiedzę zobaczę . Kiedyś trzymałem kciuki żeby wyrzucili Hiszpanów za burtę teraz zaczynam tęsknić za Hiszpanami . Jak to mówią chwal kierownika swego bo możesz mieć gorszego. Sprawdziło się !!!