• Bez obrotów Autor: ~Grzegorz [88.199.123.*]
    Tu się nic nie wydarzył. Musi być ruch
  • Re: Bez obrotów Autor: ~Prof [188.147.108.*]
    ruch, ale jaki?
    Wydaje mi się, że wpierw Zarząd musi pokazać realny wynik, (nie strategię!). Teraz to jest fatalnie. Czytałem raport, a tam spadek przychodów, a gdyby wziąć pod uwagę inflację to powinno być +15%- 17%, przy zachowaniu poziomu sprzedaży. Obawiam się, że realny spadek sprzedaży jest ogromny.
    Duzi inwestorzy przeczekają, zapomną, rozpiszą wraz z innymi stratnymi inwestycjami, a drobni zostaną z ręką w nocniku.
    Ciekawe kim jest inwestor (Athena Ltd.) zarejestrowany na Malcie, faktycznie w jakimś co-working'owym biurowcu. Wygląda jak przykrywka, tylko pytanie czyja? Jesli znane nazwisko to pewnie nie ma interesu, by się pokazywać z tak nietrafioną inwestycją, bo wyjdzie, że głupi, albo łatwowierny.
  • Re: Bez obrotów Autor: ~ger [89.66.244.*]
    chyba obroty zaczną sie bliżej 10 gr, gdzie powinna pojawić się obrona zastawu na akcjach
  • Re: Bez obrotów Autor: ~Grzegorz [88.199.123.*]
    To może trzeba zrzucić trochę kurs, wystarczy sprzedać z 200 k akcji i jesteśmy poniżej 0.1
    tak to może wyglądać,
    ja czekam na kolejny raport, ale nie spodziewam się nowości i pozytywnych zaskoczeń
  • Re: Bez obrotów Autor: ~Prof [188.147.109.*]
    nic się nie dzieje, nie chcą brać moich akcji
  • Re: Bez obrotów Autor: ~Baca [5.184.96.*]
    I bardzo dobrze, powiszisz na haku.
    Baco - a jak długo wg. ciebie?
  • Re: Bez obrotów Autor: ~Prof [188.147.109.*]
    Baca ma takie pojęcie jak my, czyli żadne. Ta spółka straciła sternika i dryfuje, jak to ktoś trafnie nazwał w strefę, czy w stan - zombie
  • Re: Bez obrotów Autor: ~Hyit [194.181.190.*]
    Poniżej 10gr wkrótce
[x]
MOLIERA2 -10,00% 0,09 2025-11-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.