Nie cud tylko prezes zrobił sobie troszke przerwy i jedzie z koksem.Zobaczymy za kilka dni czy będzie info.A jesli nie on to inny duzy podmiot a to dobrze rokuje.
Taa trzeci jak ja traci, Ok skasowałem dywidendę ale dzisiaj sprawdzlem -25% i 170k w plecy… ja pirdl, tak się właśnie kończą wiary w fundamenty w prezesa i lepsze jutro (szeroki rozumiane inwestycje w infrastrukturenitp itd) szczerze to Astarta na wojnie mnie tak nie powiozla, No ale żadnej akcji Cognora jeszcze nie sprzedałem stoję jak duren za milion, cóż, moj stary ma elektrim ja będę mial Cognor…
Każdego dnia sesji ściągają akcje do parteru ...ciekawe gdzie się zatrzymają ??? Zarobili na dywidendzie i mają na prywatnych kontach co mieli sprzedać sprzedali ... teraz tylko dodatkowa emisja aby zdobyć kasę i zapłacić za kolejną nową inwestycję .... Tak sobie myslę ,że na razie pozostaje obserwacja produkcji stali ze złomu
Nie wiem dlaczego walicie mi te minusy jeśli napisałem prawdę. 23 06 ok połowa transakcji to S i K po kilka sztuk. Tak było. Może to Wam nie pasuje, mnie także bo mam ładny pakiet COG i to od dawna i jeszcze dokupiłem. Ale 23. tak było chociaż wolałbym aby szły pakiety po 50 kilo.