• Chcecie powrotu na ATH to nie oddawajcie akcji za bezcen, których nie ma Autor: ~CRB [83.23.209.*]
    Długo to trwało, ale mamy szansę na nowy swing wzrostowy!
  • Re: Chcecie powrotu na Autor: ~CRB [83.23.209.*]
    Akcji FF jest bardzo mało, nie oddawajcie akcji to szybko dojdziemy na nowe ATH!
  • Re: Chcecie powrotu na Autor: ~ali___ [95.49.64.*]
    Lokomotywa nabiera rozpędu ;)
  • Re: Chcecie powrotu na Autor: ~John [5.173.118.*]
    No i spoko grudzień rozmiarze wiele
  • Re: Chcecie powrotu na Autor: ~ali___ [95.49.64.*]
    Od lipca ruszają tanie kredyty mieszkaniowe plus tani dolar to mieszanka wybuchowa dla Polskiej giełdy więc dopiero teraz powinny zacząć się prawdziwe wzrosty ;)
  • Re: Autor: ~CRB [83.23.209.*]
    Już jakiś musiał popuścić. Trzymajcie akcje, których jest bardzo mało to w tym roku wrócimy na 90 zł!
  • Re: Autor: ~John [5.173.118.*]
    Walka o perłę trwa XD
  • Re: Autor: ~Keks [83.6.47.*]
    Ciekawe. Wyglada jak jakiś podbitka na wychodzenie. 40% w gore na duzych obrotach, i powolne schodzenie z wyprzedażą. Ktos teraz podbija na malych pakiecikach, jak znowu spadalo do 19. Nie ma powodu, zeby naturalnie poszły takie wolumeny bez zadnego info. Znowu Anonim sobie przelewa miedzy rachunkami? Po poludniu albo jutro rano wracamy na 17-18, do korytarzyka.
  • Re: Autor: ~ali___ [95.49.64.*]
    Wieje na peronie, co?
    W ogole nie wieje:) jest wiele spolek, ktorych nie kupilem i ktore poszly w gore. Jechanie na uczuciu przegapionej szansy to bardzo zly doradca i mam to juz za sobą lata temu:) Jezeli dalej wzrosnie, to na zdrowie, realizujcie zyski, super sprawa i szczesliwy traf. Ja tylko mowie, ze te durnoty o 90zl CRBa to durnoty, a losowe wzrosty w kilka godzin o 40% bez fundamentalnej przyczyny to nie jest trwala sytuacja. Majac 40k mozna tutaj robic dowolne rzeczy.
  • Re: Autor: ~cvbcvb [31.175.109.*]
    Ale właśnie jest fundamentalna przyczyna, fundamentalna a nie spekulacyjna, tylko ty ją od roku ignorujesz i piszesz swoje dyrdymały na forum, spółka jest ciągle dochodowa, szybko zrobiła i wydała grę Crimen, szybko zrobiła i za 5 dni wyda Mindset, który pewnie sprzedażowo będzie lepszy niż Crimen, a w tym roku ma wydać jeszcze coopa do Wizardów, te 21 to się należy jak psu buda, bo była bardzo zdołowana, 90 to oczywiście będzie cieżko, ale nie niemożliwe, bo przy sukcesie Mindset spokojnie jeszcze się podwoi, a jak nie to do premiery coopa, a po coopie wszystko możliwe.
    Tutaj gra idzie o The Wizards 2 z trybem dla wielu graczy.
    Zgoda, 13 zl to bylo niedoszacownie. Od miesiecy piszę o korytarzu 15-20. Moze bedzie ciut wiecej. Ale 30zl to juz baaardzo duzo przy dzisiejszych wynikach, Wizaedsi jeszcze nawet nie zapowiedziani. A 90zl to jest wlasnie ten rodzaj durnot, po którą tu wpadam, zeby sie troche pośmiać:)
  • Re: Autor: ~Krzysztof [5.173.65.*]
    Cutuję Kleksa
  • Re: Autor: ~Krzysztof [5.173.65.*]
    Cytuję kleksa: jutro wracamy do korytarzyka.( ps.to ja nie wiem czy się śmiać,czy płakać:(((
    Gość jest dziwny, niestety teraz będzie wylewał swoje toksyczne żale bo kurs już jest powyżej tego jak on sprzedawał na dużej stracie. Akcji do 60 zł w arkuszu jest raptem 6k sztuk.
    CRB, chlopie, ja juz dawno stratę odrobilem, jestem to teraz tylko dla ciebie:))
    Musisz mieć wyjątkowo smutne życie kleks dzieciaku! Karma ciebie dopadnie szybciej niż myślisz.
  • Re: Chcecie powrotu na ATH to ni Autor: ~CRB [83.23.209.*]
    Zaczyna się najazd żebraków i trolli! Nie oddawajcie cennych akcji!
  • Re: Chcecie po Autor: ~up [83.23.209.*]
    up
  • Re: Chcecie po Autor: ~John [5.173.105.*]
    Krecik
[x]
CARBONSTU 0,34% 5,90 2025-10-10 15:08:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.