Wyszedl z rady ngg a tak sypal tam poniżej nominału haha zbierał na rewidenta bo zawiesili? Haha
Powierzę uchodzi powoli...
A moze emisja i w rynek prosty sposób.
Dnia 2023-06-22 o godz. 16:01 ~KopiecKreta napisał(a): > Dasz mu. Kupując akcje.
Ty myślisz że wszyscy są tacy naiwni żeby kupowac teraz tego gniota? Raportu nie potrafił dać bo co, braklo na opłaty biegłego i z tym związane. Zrobili tu pompe i powiesili na haku a pisali ze to gniot. Kupuj sam jak lubisz trącić
A prywatne zakupy i sprzedaż przez Rosińskiego nijak się mają do finansów spółki. Parę dni opóźnienia z raportem a ten robi wielkie halo :) nie masz się już do czego śmieciu przyczepić ... oddales po 60groszy to siedź cicho i patrz jak rośnie
Ruszyłem troszkę środków z funduszu "na prze*****ie" i dokupiłem troszkę akcji. Nintendo Switch rusza. Zobaczymy co nam z tego wyjdzie. Samo Everdream to bardzo dobra gierka (mam i gram). Chociaż jak pokazuje życie zrobienie dobrej gry to tylko połowa sukcesu. Szkoda, że nie poszło tutaj na marketing i trailer tyle co na gigantów...
Dnia 2023-06-23 o godz. 10:53 ~rezorak napisał(a): > Ruszyłem troszkę środków z funduszu "na prze*****ie" i dokupiłem troszkę akcji. Nintendo Switch rusza. Zobaczymy co nam z tego wyjdzie. Samo Everdream to bardzo dobra gierka (mam i gram). Chociaż jak pokazuje życie zrobienie dobrej gry to tylko połowa sukcesu. Szkoda, że nie poszło tutaj na marketing i trailer tyle co na gigantów... >