• Procad najtańsza IT Autor: ~czapajewo [83.12.16.*]
    Niedawno ktoś u nas zachwalał wasze walory. To ja zchwale nasze - wolna kasa 10,1 mln firma pracujaca na zysk 6 mln. IV kwartał tradycyjnie będzie dobry no i BB połowa z FF. Wartość księgowa to 60% czysta kapucha a u Was?
  • Re: Procad najtańsza IT Autor: ~czapajewo [83.12.16.*]
    A u was C/Z 45 no i moze będzie 20 jak dobrze zleci.
  • Re: Procad najtańsza IT Autor: ~fax [84.38.86.*]
    NTT System ma 10 razy większe przychody, większe 10 razy kapitały , większą wartość księgową na akcję o 40 gr i nawet pomimo poniesienia w III kw.kosztów sprzedaży trzykrotnie większy zysk za III kwartały .
  • Re: Procad najtańsza IT Autor: ~czapajewo [83.2.237.*]
    Albo inaczej 10 razy większe koszty ma NTT , kasy wolnej napewno nie ma 60 czy 70 mln tzn 60% kapitalu włąsnego jak w procadzie 17,5 mln kpw a wolna kasa 10,1 mln. Zyski 1-3 kwartał Ntt ma większe tylko 3 razy choć kapital pracuje na nie znacznie większy. ROA czy Roe nie kłamie- nie mówie że procad obecnie specjalnie się wyróżnia wynikami ale ma je przyzwoite - choć prognoza była kosmiczna bo 2,5 mln. NTT też się nie wyrożnia chyba że w drugą stronę.
  • Re: Procad najtańsza IT Autor: ~fax [84.38.86.*]
    Jak będzie hossa to obie spółki pójdą w górę.Życzę akcjonariuszom obydwu spółek.
  • Re: Procad najtańsza IT Autor: ~Karolina [67.159.44.*]
    A ja Mądra Karolina sprzedałam Procad po 78 zł czyli po splicie to by było 7,8 zł.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.27.12.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~abc [83.27.12.*]
    Dlaczego moderator usunął mój post? Pisałam prawde . Napisze jeszcze raz: Optimus miał długi, nie ma przychodu a ludziska siedza jak na wulkanie. trzymają akcje i czekaja az lawa sie wyleje. (moderator usunął chyba za słowo "pieprznie"- ale tu chyba gorsze słowa padają i nic))
[x]
NTTSYSTEM -2,04% 8,66 2025-10-17 15:28:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.