• Graal - wycena Autor: ~rybak [83.16.248.*]
    nie 70 - chyba raczej 0,7 PLN
    zadłuzenie tylko rośnie a zapasy sa w 1/3 juz przeterminowane
  • Re: Graal - wycena Autor: ~infestor [79.138.225.*]
    moze tak tragicznie nie bedzie ale pewnie kolo 5 zeta sie zatrzyma, ale nawet przy tej cenie zastanowie sie czy kupowac......
    pozyjemy zobaczymy
  • Re: Graal - wycena Autor: ~dcw [194.0.115.*]
    Graal to bankrut cena dojdzie do 0 i tak nikt nie kupi...
  • Re: Graal - wycena Autor: ~kon morski [83.16.248.*]
    bankrut nie bankrut, chyba na dzis to techniczny bankrut ! będzie wielkie sprzątanie - sępy juz krążą...
  • Re: Graal - wycena Autor: ~ja [89.184.154.*]
    az tak sie porobilo??? dlaczego sie tak stoczyli???
  • Re: Graal - wycena Autor: ~prc [213.192.66.*]
    Przede wszystkim nietrafione przejęcia zadłużonych spółek.
  • Re: Graal - wycena Autor: ~ja [94.191.255.*]
    jakie one nie trafione skoro teoretycznie jak chce cos kupic to analizuje sytuacje aktywa pasywa bla bla bla no to po kiego h... kupowali jakies trupy............

kto mi odpowie?????????? kto mi do cholery powie co to za doradca czy co to za prezes tak decydowal???
    tez sie zastanawialem dlaczego kupuja zadluzonego superfisza :P skoro norwedzy z niego uciakaja, a co z kooperolem ktos widzial ich produkty????
  • DUPA Autor: ~Oblatywacz [194.0.115.*]
    Prezes jest handlowcem nie ma pojęcia o biznesie... ma za to zauszników niestety gorszych niż ON. Poza tym menadzerowie w Graalu to straszne chamy i prostaki...
  • Re: Graal - wycena Autor: ~prc [213.192.66.*]
    Nalezy również spytac o Syrenę Royal i Kordex. Dwie ciekawe spółki.
    Z kordeksem dodatkowo było (jest?) zamieszanie z prawami do nazwy. Kupiono spółkę bez praw do loga. Ktoś już o tym wcześniej pisał.
    Bajzel i tyle.
    Moim zdaniem to chodziło o pozbywanie się konkurencji poprzez przejęcia.
    Syreną została wciągnięta przez Kordex, Kordex przez Koral...
    Lecz chyba logiczniejsze było poczekać aż konkurenci sami padną. Nie wiem czy ktoś tam myśli. ...
  • Re: Graal - wycena Autor: ~ja [78.156.210.*]
    no jak tak ma isc dalej jak piszecie to pewnie poczekamy jak graal za zeta bedzie i se sami ta spolke kupimy i poprowadzimy, aaaaaaaahahahahh

no tak a zycie proste nie jest, ciekawe jak tam z platnosciami u nich skoro tyle trupow w szafie musza utrzymywac???
  • Płatnośći Autor: ~DCW [194.0.115.*]
    Z tego co wiem zakupy sa realizowane przez jedna spolke, ktora ma jeszcze dobre wyniki ale i w niej zaczyna brakowac płynności..
  • Re: Płatnośći Autor: ~ja [89.184.154.*]
    fju fju, to co bedzie po swietach ja rynek siadzie??? bankructwo czy jak? jak to oceniacie? chyba nie jest latwo wykopyrtnac spolke gieldowa???
  • Re: Płatnośći Autor: ~prc [213.192.66.*]
    Czemu trudno. Jak sama padnie to giełda jej na pewno nie pomoże.
    Moim drobnym zdaniem to ryby w czasie kryzysu nigdy dobrze nie będą schodzić. Może puszki jedynie. I na to nawet unijna kampania reklamowa nie da rady.
    Polak mając wybór między schabowym a rybą raczej wybiera to drugie.
    Nie mówiąc już o ekskluzywnych markach jak "black rose", wszystkich produktach z łososia czy innych owocach morza....
  • Re: Płatnośći Autor: ~DCW [194.0.115.*]
    Konserwy z graala to najwiekszy szajs nie da sie tego jesc
  • Re: Graal - wycena Autor: ~rybik [83.2.107.*]
    Przez przypadek kupielem słoik z Kooperola pod marką Tess. Nigdy nie jadłem wiekszego świń-twa. Uważajcie na ich produkty!!!
[x]
GRAAL 0,00% 31,70 2016-11-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.