Sprężyna się napina, widać nerwowe ruchy na papierze. FF skromne to jazdy zapewnione. Wolumen na tygodniowym drugi co do wielkości w ciągu ostatnich 3 lat, pójdzie info o NWZA będzie ciekawie...
Fido możesz mi przybliżyć sytuację na spółce w skrócie jakie plany Co ta firma posiada za aktywa czego oczekujesz wiedząc więcej niż ja mam trochę większego kapitalu i szukam by go ulokowac jeśli napiszesz coś więcej będę rad dzieki
Odpowiedziałem to moderator usunął linki do komunikatów giełdowych i informacji prasowych o The Batteries, musisz poszukać sam, masz wszystko w komunikatach spółki i raportach
"Realizacja odwrotnego przejęcia oznaczać będzie konwersję 100% udziałów The Batteries na 85,5% akcji" O emisji nic nie wiadomo na ten moment, JRH ma niecałe 10 procent w The Batteries
Są dwa adresy: siedziby spółki i to jest plac w mieście, oraz biura i laboratorium - i to są duże hale pod Rzeszowem, gdzie zmieszczą się wszystkie maszyny do linii produkcyjnej. Co do kartofli to nie polecam jeść za dużo.