Kolego thiago tu raczej o coś innego chodzi tj. po 30 czerwca akcje Rafako należące do PBG przechodzą na własność obligatariuszy, zatem w teorii jeszcze 9 dni PBG ma w swoim portfelu Rafako. Z Sołowowem to już dawno wiadome, teraz to była formalność, chyba, że z jakiś względów Sołowow czeka na wygaśnięcie umowy warunkowej i chce bezpośrednio z obligatariuszami zawrzeć umowę kupna sprzedaży Rafako. Nie mam pojęcia dlaczego tak miało by być, ale ja nie muszę tego wiedzieć
chyba nieaktualne, espi jest...
Złożenie przez PBG S.A. w restrukturyzacji w likwidacji oświadczenia o odstąpieniu od Umowy Warunkowej Sprzedaży akcji Emitenta. - komunikat spółki RAFAKO SA w restrukturyzacji
Dlatego pytałem onegdaj (takie słowo) czy da się kupić akcje po dzisiejszej cenie ale z OTP...no bo obligatariusze spotkać po obecnej cenie zrobią z siebie wałów. Więc na chwilę obecną to nie jest etap finalnej rozgrywki. Tu teraz nie ma wygranych a przyroda i finanse nie przewidują takiego scenariusza. Ktoś musi zrobić ruch i pójdzie. To tak ja naraz spotkają się jednocześnie 4 samochody na skrzyżowaniu rownorzednym
Tym chyba wisnia steruje z grobu albo razem z kurczakiem czereśnia jest w Dubaju i tym kieruje hihi ciągle jakieś problemy blokady jakoś nie można tego zlikwidować hihi