• emisja serii L Autor: ~przemo [2.137.106.*]
    czy macie jakieś info o terminie dopuszczenia akcji do obrotu?wcześniej spółka podawała ,że powinni dopuścić w drugim kwartale........................................
  • Re: emisja serii L Autor: ~Xx [89.67.126.*]
    Podbijam…skoro jakies przetasowanie we władzach to może by jasniepanowie dopuscili papiery do obrotu
  • Re: emisja serii L Autor: ~KTosia [37.30.101.*]
    Hehe
  • Re: emisja serii L Autor: ~bingo [46.151.21.*]
    Piszcie do spółki, presja ma sens
  • Re: emisja serii L Autor: ~Mortimer [195.245.217.*]
    ja chce moje akcie z emisji, ja chce moje akcje z emisji, ja chce moje akcie z emisji, ja chce moje akcje z emisji, ja chce moje akcie z emisji, ja chce moje akcje z emisji, ja chce moje akcie z emisji, ja chce moje akcje z emisji, ja chce moje akcie z emisji, ja chce moje akcje z emisji, ja chce moje akcie z emisji, ja chce moje akcje z emisji, ja chce moje akcie z emisji, ja chce moje akcje z emisji, ja chce moje akcie z emisji, ja chce moje akcje z emisji, ja chce moje akcie z emisji, ja chce moje akcje z emisji, ja chce moje akcie z emisji, ja chce moje akcje z emisji, ja chce moje akcie z emisji, ja chce moje akcje z emisji, ja chce moje akcie z emisji, ja chce moje akcje z emisji, ja chce moje akcie z emisji, ja chce moje akcje z emisji
[x]
BTCSTUDIO 0,54% 0,37 2024-05-16 15:46:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.