no ja absolutnie nie jestem zdziwiony byłem bliski zakupu po 10 bo z analizy wyglądało super wszystko leciało a Sme nic nieruszało i troszke byłem niepewny i postanowiłem jeszcze troszke poczekać i prosze popłynął bym nieźle,siedze troche już na gpw i było dla mnie to dziwne że jest źle a niektóre spółki tego praktycznie nie odczuły ale niestety na każdego przyjdzie czas i mamy tego piękny dowód jak walnąć o zole to raz a pożądnie! heheh i myśle że spadki na giełdzie sie jeszcze nie skończyły.Grunwald jest blisko jak to przebije to niestety walka sie przeniesie na 1000 pkt!
dario wyluzuj to tylko kasa
dla mnie jest jedna dobra wiadomosc:) mam juz kase na rach 0 wiecej nic nie musze chyba pisac
a tak szczerze powiem ci bo widze ze mocno przezywasz temat
<<nic absolutnie nic nie wydarzyło sie w firmie coby mogło spowodowac taki spadek--powiem wiecej:) bo cie polubilem --nikt ze starych włascicieli ani zdunek nie wywala akcji
bardzo niedawno temu jakiś "fachowiec" pisał że simple jako jedyna spółka oparła się bessie - a tu jak nie łupnie .... czyli i na tej spółce sytuacja wróciła do normy .