• Wishlista Autor: ~UcheJ [5.173.160.*]
    379 pozycja uroslismy przez tydzień o 26 pozycji nieźle.
  • Re: Wishlista Autor: ~Gość [149.156.189.*]
    Kiepski wynik, kiepskie działania promocyjne a kurs to odzwierciedla.
  • Re: Wishlista Autor: ~UcheJ [5.173.160.*]
    Nie znasz się 26 pozycji to bardzo dużo jak na 1 tydzień. Jak rosnie na innych spółkach 10 to pieja z zachwytu
    Ja wiem, że przyzwyczaili nas do spadku na wishliście ale taka odległa pozycja miesiąc przed premierą to katastrofa i uwierz mi choćbyś nie wiem jak chciał nie wykręcisz już do pierwszej 100 czyli dość słabo a przez to kurs nie zrobi wyczekiwanego adameczkowego 100%
    To, że na steam Unholy średnio ogląda 80 osób to też jest super wynik i się nie znam? Obserwowałem dokładnie takie same bezradne próby promowania gry jak w tym przypadku i zawsze kończyło się to z tym samym skutkiem - peak przy premierze ~250, regularny spadek i odejście gry w zapomnienie.
  • Re: Wishlista Autor: ~melon [37.225.86.*]
    Patrzcie jak ten uczciwy posiadacz akcji przestrzega was przed kupowaniem - buuhaha fujaro przestań robic z siebie błazna
    Błazen w tym momencie to każdy kto udaje, że kampania Unholy przebiega pomyślnie i nie ma się o co martwić.
    A tyjestes taki znafca , co wie czy dobrze , czy zle
    Po wskaźnikach to poznacie.
  • Re: Wishlista Autor: ~Perdi [46.204.76.*]
    Błaze to ten kto udaje że ma tutaj akcje i ujada całymi dniami, albo już tu utopił albo troluje licząc że kupi jak spadnie. Każdy widzi jaki potencjał ma ta gra. Wl zaczyna rosnąć marketing będzie na pewno intensywniejszy, jak Ci się nie podoba to nikt Cię tu na siłę nie trzyma, pora się pożegnać
    Zgadzam się, każdy kto swoim pisaniem liczy na zmianę kursu w jakimś określonym celu jest błaznem. Ja jako posiadacz akcji tym bardziej mam prawo narzekać bo widzę jak nieudolne działania są tu podejmowane. Każdy kto w tym momencie pieje z zachwytu moim zdaniem nie ma tu żadnych akcji. Na prawdę ile razy mam tłumaczyć, że nie chcę oddawać ze stratą, aż tak mi się nie śpieszy, mam czas i wywalę jak będzie okazja.
  • Re: Wishlista Autor: ~giera [193.193.81.*]
    Każdy kto tu pieje z zachwytu wisi na konkretnym haku i chce z niego zejść, ot proste. A im bardziej nieudolny marketing, tym tacy hakowi są bardziej zajadli, bo myślą że mają wpływ na coś. Pośmiać się można chociaż.
  • Re: Wishlista Autor: ~Wro [90.156.116.*]
    Świetna gra. Bardzo niska kapitalizacja, wzrosty przyzwoite na wishlist, taka tak
  • Re: Wishlista Autor: muaddibb [89.228.44.*]
    Peak w demie pobity, ciekawe bo normalnie pierwszy dzień Steam Fest to głównie najwyższy peak.
    I tak trzymać
  • Re: Wishlista Autor: ~UcheJ [95.160.157.*]
    12 godzin mineło i 5 pozycji w górę na wishliscie - obecnie 374 pozycja do ilu dojdzie przed przemierą?
  • Re: Wishlista Autor: ~Orel [77.222.246.*]
    Jakieś pół roku temu było blisko miejsca 300. Pewnie tam dojdziemy w najbliższych tygodniach. Przed 20.07 myślę, że nawet w okolicach 200 będzie.
  • Re: Wishlista Autor: ~wyrocznia [37.47.181.*]
    Będzie sporo wyżej
[x]
DUALITY 0,84% 1,20 2025-11-07 12:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.