Jutro 20.11.2008 jest NWZA etla .Wszyscy myslom ze akcionariusze ustala ze bendzie skup akcji.A ja wam mowie ze zadnego skupu nie bendzie bo glowny udziuowiec zaglosuje na NIE.I spadek etla bedzie duzy do 6 00 zl.
Dnia 2008-11-20 o godz. 12:25 ~bobel napisał(a):
> Wrucilem z walnego.A jednak sie udauo.Bedzie skup akcii
> etla.Dobrze ze plan zostau zatwierdzony.Teraz licze na kurs
> gdzis z 10-12 zl.
aakcje beda chodzic w poniedziałek w granicach 10-11zł pod koniec tygodnia w granicach 12-14zł
i tak przez cały IV kwartał akcje i tak beda tanie!!!!
z tego w zglendu ze podczas skupu zmiejszy sie liczba akcji i jest szansa na duzą dywidende a społka bedzie sie ciagle rozwijać!!!!!
Słuchaj prowadziłem pewną sprawe karną o EUROTEL /punky przyjmowania opłat za 1 zł/ pracownik okazal się oszustem, przekręcił klientów na ponad 100.000,00 słotych. To jest zbieżność nazwy, sory.
mnie spółka się podoba - ma gotówkę / nie ma zadłużenia / jedna z największych sieci sprzedaży tel kom... / branża idealna na kryzys... - cena niska (ale to nie jest już wyróżnik - są tanśze) wg. mnie warto dokupić - ja mam
Dnia 2008-11-24 o godz. 08:56 ~devald napisał(a):
> mnie spółka się podoba - ma gotówkę / nie ma zadłużenia /
> jedna z największych sieci sprzedaży tel kom... / branża
> idealna na kryzys... - cena niska (ale to nie jest już
> wyróżnik - są tanśze) wg. mnie warto dokupić - ja mam
Idiota!
W dobie kryzysu ludzie będą jeść komórki, zwłaszcza ci zwolnieni z pracy!
trzeba sobie życzyć dużo szcześcia aby udało sie to sprzedać, ja dzisiaj stałem na sprzedaży po 9,25 prawie cały dzień , ktoś zabrał po 9 ,24 ale grosz wyżej nikt nie chciał powąchać, dla chcącego, jutro oferuję po 9,2 (część bedzie ukryta)