Kapitalizacja 19,4 mln zł C/Z 13 Akcje FF to 612 tys. o wartości 8 mln zł
Spółka ma na koncie kilka wydanych gier:
The Wizards The Wizards Dark Times Warhammer Age of Sigmar Crimen - Mercenary Tales Mindset
Podpisali dużo umów ostatnio, najważniejsza to ta o współpracy z dużym graczem VR Vertigo Games. Czekamy na tryb coop do The Wizards i mam nadzieję zapowiedź nowej produkcji The Wizards 2. Seria The Wizards to dotychczas ich najlepsze IP.
Dużo stracić nie można, a znacznie więcej można zyskać. Stosunek Risk : Reward robi się coraz bardziej atrakcyjny, długo nas tutaj męczą, ale mam nadzieję, że już dobiega końca ta akumulacja.
Na koniec dodam fakt podpisania listu intencyjnego PCF z amerykańską firmą na projekt VR o wartości niemal 24 mln dolarów, to pokazuje, ze jest o co walczyć na tym rynku. Gogli i graczy cały czas przybywa.
FF to tylko 8 mln, 100 takich jaśków i nie ma akcji. Wiem, że kwity ma od lat niejaki Zatara aka Pear, on jest tłustym kocurem to może sam może mieć 20-40k.
Nieistotne, ważne że posiada dużo akcji i widzi potencjał. To nie jest taki szczawik jak john co jak wrócimy na 50 zł to będzie trzymał. Kwestia czasu jak wrócimy na ATH czyli okolice 100zł. Te wzrosty nam się po prostu należą i żaden niedouczony kleks tego nie zakrzyczy XD
Tak patrzę na listę bestsellerów Oculusa i widzę w czołówce dużo prostych pomysłowych gierek dla dzieciaków.Co z Ironem?mieli się tym tematem zająć i coś się zacięło.
Tutaj aż się prosi o The Wizards 2 z trybem dla 4 graczy przy wsparciu Vertigo, które ma na koncie gry, które sprzedały się w milionach egzemplarzy to może się udać.