W bazie naszych produktów znajdziecie nie tylko surowce kosmetyczne, ale także niemniej ważne mieszanki paszowe przeznaczone dla zwierząt. Dzisiaj przedstawiamy Wam produkt z serii NutriBioEQ- unikatową mieszankę paszową dedykowaną koniom. Innowacyjna formuła oparta na naturalnych surowcach to nasza propozycja dla hodowców i pasjonatów koni. Mieszanki paszowe z serii NutriBioEQ to gwarancja jakości i skuteczności w działaniu.
Dluga cisza, lata badan i testow nie poszly na marne mam nadzieje. Czy wieksza gama produktow zapowiada utworzenie spolki zajmujacej sie tylko i wylacznie promocja i sprzedaza produktow invention bio?
Kamikadze mógł być z łaski swojej nie wcinać się w wątki które cię nie dotyczą. Naprawdę macie mnóstwo innych wątków do naganiania na spadki. Rozumiem ze każdy wpis do kasa , ale są pewnie granice przyzwoitości .
"Nowy produkt" :):):) żaden nowy produkt. Nowa mieszanka paszowa. Na wieczór mogę Wam przygotować 10 nowych mieszanek paszowych. Kto się zna na segmencie FEED to wie, że można stosować tylko dopuszczone składniki, które figurują w Unijnym Rozporządzeniu. Zatwierdzanie nowego produktu w Paszach to jak procedura Novel Food w EFSA. A mieszanki :):) błagam. Już by się lepiej nie ośmieszali. Z InventionBio dotacje oddane, surowce nawet do własnej produkcji nieużywane, ani paszowe, ani kosmetyczne.
ciekawe czy dla koni arabskich bedzie dobry ? moze partner ze zjednoczynych emiratów arabskich ma konie i mogli by mu sprzedac 100 ton jak 100 ton biosurfanktyny ?
Tego nie wiem ale jest szansa ze każdy troll bankierowy za działania charytatywne dostanie po jednaj kozie od partnera bliskowschodniego ponieważ cały dzień poświęcają na forum i brakuje im kogoś bliskiego taki program dla trolla koza plus