Skuteczność LCM to ponad 90%, wyroki Greenx vs SP do tej pory 8/9 na korzyść spółki, zwyczajowy czas wyroku arbitrażowego 6-9 miesięcy od zakończenia postępowania, czyli czerwiec-sierpień. Gdzie tu ma wracać wiara? Można z 90- procentową pewnością założyć, że spółka wygra arbitraż i że stanie się to w ciągu najbliższych 2 miesięcy. Do tego, im dłużej trwa orzekanie, tym większe szanse, że to spółka wygra spór, bo wtedy sąd musi określić wysokość odszkodowania, co jest najbardziej czasochłonne. Gdyby miało dojść do oddalenia pozwu, wówczas poszłoby to szybko, czyli oddalenie plus uzasadnienie. A przy wygranej jeszcze trzeba liczyć zasadność kwot. Kurs musi ruszyć pod takie prawdopodobieństwo. Może właśnie dzisiaj się to dzieje.
Chłopcze, to jest obywatelski obowiązek. Każdy patriota z GRX będzie musiał zapłacić podatek Belki, a co mu zostanie, to w przypadku nabycia towaru lub usług odprowadzi podatek VAT. Wobec tego, im więcej Polaków ma akcje GRX, tym lepiej dla Skarbu Państwa.
Dnia 2023-06-19 o godz. 14:42 ~Polskaprzedewszystki napisał(a): > PiS nigdy nie płaci. A wy frajerzy gracie przeciwko mojej Ojczyźnie. Przyjdzie Wam srogo za to zapłacić. Targowica
goń się melepeto, widać, że stary kozioł cię robił
Dnia 2023-06-19 o godz. 14:42 ~Polskaprzedewszystki napisał(a): > PiS nigdy nie płaci. A wy frajerzy gracie przeciwko mojej Ojczyźnie. Przyjdzie Wam srogo za to zapłacić. Targowica
A po kiego grzba nam pis i nieważna czy płaci, liczy się po ile opylisz papiór
Dnia 2023-06-19 o godz. 16:17 ~PREZES napisał(a): > KTOŚ WIE WIĘCEJ I DYSTRYBUCJA IDZIE NA CAŁEGO ! > SPRZEDAJĄ CI CO WIEDZĄ LEPIEJ > MIERNOTY ZOSTANA Z BEZWARTOŚCIOWĄ MAKULATURĄ > LUDZIE MYŚLEC ! !!!
Wyjcie sobie z peronu.Polecieli na cdr jsw i inne a grx im odjechał
Proszę państwa. Dziś spółka prawnicza LCM która prowadziła sprawę w imieniu Greenx powiadomiła o wygranej w Arbitrażu w Londynie. Nie podała w jakiej jest wysokości odszkodowanie. Kurs tej spółki poszedł dziś prawie 20% . Także nie piszecie co po niektórzy że może wygraną Arbitraż. Greenx WYGRAŁ
PiS to nie ojczyzna chłopku w krótkich gatkach. Wszyscy płacimy za ich chciwość, głupotę, chamstwo i ignorancję. Tak czy inaczej. Nie mam żadnych skrupułów kręcąc kółka tutaj ale też czekając na wyrok. A kto tego nie robi to dopiero jest frajer.