Zastanawiałem się i zastanawiałem i nie sprzedaję jednak wizja ceny w granicach 40 zł jest realna. Teraz bez redukcji sprzedałbym po dywidendzie i podatkach pewnie po 30 zł. Mam średnią 28 zł. Na horyzoncie jest umorzenie akcji które powinno podciągnąć kurs. W perspektywie kilku miesięcy nie powinno być niżej niż 27 a możliwe że znacznie wyżej, czego sobie i wam życzę :)
Odpowiadając na wpis że to brednie całkowicie się zgadzam spadnie poniżej 25. Ale gdyby szanowny kolega czytał ze zrozumieniem to zauważył by że pisałem o kilku miesiącach.
Dnia 2023-06-24 o godz. 00:19 ~Cxart napisał(a): > Odpowiadając na wpis że to brednie całkowicie się zgadzam spadnie poniżej 25. Ale gdyby szanowny kolega czytał ze zrozumieniem to zauważył by że pisałem o kilku miesiącach.
Serio uważasz że spadnie, czy może liczysz że ktoś jest głupszy od ciebie i w to uwierzy ?? Na zlecenie którego funduszu tutaj piszesz bo nie możesz być tak głupi nie ?? Mniej akcji na rybku, wieksza wartosc ksiegowa na akcje i efekt twoim zdaniem cena co zrobi jeszcze zjedzie no co za łeb hahahaha
Kolego studź emocje i zerknij na 3 posty wyżej gdzie napisałem że może dojść do 40 zł w przeciągu kilku miesięcy. Ale w początkowej fazie po skupie może spaść. W ostatnim poście tylko odpowiadałem na "ale brednie, po skupie spadek na pewno poniżej 25 zł"
Koledzy. Spokojnie. Możecie sobie snuć różne teorie, że wzrośnie nawet i do 100 zł (tego Wam życzę), ale fakty są takie, że Anton już dobrze wie jak zrobić abyście oddali mu kasę. Spójrzcie jak się tutaj Was rozgrywa. Ja się dawałem nabierać, wyszedłem z zyskiem, ale naprawdę ta spółka to śmieć. Kłamią i manipulują aby Was okraść. Ale oczywiście możecie sobie wierzyć, że jest inaczej.