Dnia 2023-06-18 o godz. 21:54 ~SssS napisał(a): > Jak się według was będzie kształtował kurs na spółce do końca roku? > > > > W mojej ocenie lecimy już teraz tylko w dół do poziomu 20gr a później już na poniżej 10 gr (ale w perspektywie kolejnego roku). Jak wy uważacie?
Skoro pytasz, to odpowiem: uważam, że dużo zależy od tego, czy gdzieś w sponsorowanym artykule pojawi się, jak to miało miejsce dotychczas, jakieś info wał, czyli ściema rodem z Jakóba Hechlińskiego o świetlanych perspektywach spółki. Takie info okraszone konkretną datą lub obliczonym z góry zyskiem. Gdyby na taki scenariusz zdecydował się ktoś z zarządu, to kurs najprawdopodobniej zatrzymałby zjazd na jakieś 3-5 dni od czasu ukazania się tej lipy w mediach. No ale mogę być w błędzie, wszak wieszcząc brak przejścia na główny albo cenę 0,29 coś tam miałem poślizg o jakieś 8-10 miesięcy w terminie skutku......
Wieszczyłeś też pod koniec 2021 roku, że Hub nie przejmie InventionBio, że to ściema. To było na poziomie 41-42 grosze. Mieli nie przejąć InventionBio i szybki zjazd na 30 groszy, a przejęli i poszło pod 60 i utrzymywało się na poziomie około 55 groszy do wybuchu wojny na Ukrainie Więc jak już coś poślizg miałeś dwa razy taki co podajesz.
on to poślizg w kazdej analizie ma i same g strzały jak monari po 5.7, allegro 4 zl, sp4200 shorty bo krach widział, w 2021 jak poszli z 35gr na 60gr widział 20gr ciagłe wtopy i zgaduje. ja sprzedałem gdyż rozmawiałem z pracownikiem i powodach o problemach w spółce. Docelowo maja dość ciekawy pomysł z włochami ale ja grubo w spółki z sp500 i longi brałem więc mnie już tu nie bedzie bo i tak od 2018 miałem hube bube powodzenia a łomżyńskiego deb uwazajcie bo ma same wtopy
Sam sobie przeczysz… gadasz na Maliniaka a wrzucasz nieweryfikowalne informacje o rzekomych ciekawych planach z Włochami. Piszesz o Maliniakowym krętactwie a sam sprzedajesz bo problemy i powodach.. (tu urwane) zdecyduj się również :)
Piszesz o tej transakcji tak jakby przejęli konkurencyjną spółkę . IB to spólka stworzona przez Hube, zarejestrowana pod tym samym adresem . Wykupili tylko udzialy od zaprzyjaźnionej również z Bydgoszczy spolki Invention med albo Softblue .