To prawda obejrzałem gość umie przykuć uwagę widza... Co najważniejsze widać że gra została ulepszona, wiecej dialogów, wiecej odgłosów dodanych. Widać że dodaja elementy w grze żeby była czytelniejsza dla gracza.
Przyrost followersów przez weekend niemal żaden, jeśli dobrze pamiętam stan z piątku to nawet nie 30 osób. Mało jak na takich youtuberów jak Daz Games. Może bardziej on się spodobał niż gra?
Już nie mają żadnych argumentów ze gra słaba to ostatnia sucha gałązka która i tak niedługo legnie ta wishlist, gra jest dobra a kapitalizacja bardzo mała, dlatego to dobra inwestycja
Obecna kapitalizacja jest ok jeśli uwzględnić warunki umowy z 505. Ile by się musiało sprzedać kopii, aby gra przyniosła zysk na poziomie C/Z 10? Przy uwzględnieniu płatności dla 505 , ich udziale w zysku i prowizjach.
Sam jesteś amnezja cały film i jego komentarze przez 24 minuty filmu jak i wypowiedzi w komentarzach są tylko o unholy, ale wy naganiacze spadkowi zresztą nieudolni wszystko próbojecie przekręcić
Amnezja fusie to jest pod opisem profilu daz games i linkami kontaktowymi a nie tyczy się to wcale dodanego filmiku bo o tej grze nie ma ani 1 sekundy, tylko dowodzi to jak siejesz ferment manipulując faktami
Im bliżej premiery tym będzie lepiej .Zdziwko trolli spadkowych osiagnie zenit .Nie badżcie frajerami sprzedając teraz akcje , oni tylko na to czekają , bo nie mają czym kółek kręcić - no nie GOŚĆ ????
Zgadza się. Nie mam czym kółek kręcić bo swoje akcje twardo trzymam już gdzieś od roku. A jeśli pytasz o twoje próby przewidywania przyszłości to nie wiem jak będzie widać nie mam takiego daru patrzenia w przyszłość jak ty. Zasadniczo póki co nie ma paliwa do większych wzrostów. Ciągle będę się trzymał tego, że muszą ostro pocisnąć z tym marketingiem bo czas się kończy.
Jak chcesz coś zrobić dla spółki i kursu to zamiast pisać na bankierze to przygotuj sobie jakąś notkę na temat Unholy i poinformuj polskie media gamingowe, że taka gra powstaje, na jakim etapie są prace i kiedy planowana premiera. Na takiej Polygami czy PPE ostatnie wzmianki o grze zatrzymały się na 2022 roku więc może warto. Serio, widzę że dysponujesz czasem a bardziej podbijesz tym kurs niż swoim ujadaniem tutaj.
Ubrany w P2C ale też w Duality i jeszcze kilkanaście innych spółek ;) To widać nie masz siły przebicia bo nigdzie nie opublikowali tych informacji. Że tak powiem - milczą jak i o Unholy. Swoją drogą przesłuchałem ponownie Aktualności Inwestorskie z Lutego. Polecam. Na szczególną uwagę zasługują wzmianki o dobrym poziomie komunikacji z inwestorami i premierą Bid Wars zrobioną z pompą. Przydałyby się nowe aktualności bo na zapowiedziach dobrej komunikacji się póki co skończyło.
Widzę leszcze chcą manipulować i sugerują że wyświetlenia na yt to wyznacznik sukcesu.
Zobacz ile wyświetlen ma dark moon od jujubee :) to żaden wyznacznik