Gosciu to drugie to jest miejsce w rankingu wishlist na podstawie ilości osób zapisanych do whishlisty. Myslalem ze to oczywiste dla wszytskich. Ile dokładnie jest osób zapisanych do whish listy to tylko producent wie. Steam db nie oferuje takich statystyk. Wzrost pozycji w rankingu WL o kilkadziesiąt oczek to jest zazwyczaj kilka-kilkanascie tysięcy nowych zapisów do whishlist
No ciekawe czy lepiej niż ja :) szczerze watpie. Pierwsza liczba to jest illosc followersow a druga to jest miejsce w rankingu whishlist. Tak jest i możesz mówić co chcesz ale jestem tego na 100 % pewnien :)
Sorry pomyliły mi się nicki, tak czy siak te liczby znaczą to co napisałem wyżej. Nie od dzisiaj już jestem w gamedev i są też inne narzędzia do obserwacji tych statystyk np GamingAnalytics, które to potwierdzają
Trochę wolniej idzie, ale kilka pozycji dziennie jest w górę:) ciekaw jestem ile kosztuje odpalenie stream na steam, bo to najwięcej dawało do przyrostu
"Broadcast is a complimentary service and is available to all partners at no additional cost." - ze steam. Ciekaw jestem w takim razie dlaczego nie transmitują.
Tyfus. Szkoda życia. Było zbierać papier, gdy był tani, a nie na uganiać się po sklepach z zabawkami. Zabiorę cię po 5, a jak oddasz taniej to będę do przodu.
Wątpię obi wan, ze jest darmowy tylko do abonamentu ze steam fest. Ten cytat, ze steam dotyczył regulaminu ogólnie wszystkich broadcastow a nie do steam fest. Myślę że bardziej to jest ich strategia, żeby nie pokazywać gry zbyt często, bo trochę czasu do premiery jeszcze jest, a gracze sie szybko nudza jak zbyt czesto cos widza. Np takie Unholy od duality ogląda 10 osób teraz, bo zbyt długo jest stream, a taki tyfus się tym chwali
Na razie ich założenia są skuteczne. WL +5 w ciągu 24h z 538. W każdym razie po upływie pewnego czasu mogliby troszkę zacząć kusić nowymi screenami, czy devlogiem.