Cześć,
Byłem na tej Perle od początku czyli ok 3 lat ale już cierpliwości brakowało w dniu wczorajszym ostatni pakiet 10000 akcji sprzedałem. Ok dwa tygodnie wychodziłem z tej perły pakietami i dzięki Już stratę odrobiłem na CD projekt, Tsg oraz Ciech. Tutaj stagnacja do wyników czyli kolejne 2 miesiące nic się będzie działo. Marketing dno komunikacji z akcjonariuszami żadnej. Swego czasu pisałem z prezesem Ok 1,5 roku temu ale bajki to ja dziecku mogę puścić a nie wysłuchiwać. Powodzenia dla wszystkich obym się mylił ale tu nic nie będzie. Spalona spółka.
Zibi dzięki mordo że byłeś z nami haha :)) ja już spisałem te akcje na straty. Też jestem od początku, ale zrobiłem 2 kółka po drodze, więc az tak nie narzekam. Pozdro
Tak a wczoraj ostatni pakiet opyliłeś na ecc i weszłeś w tsg za 83 ha ha ha zabawny jesteś. Ciekawe kto ci sprzedał. To tsg już jest takim trupem, że trzeba na niego naganiać na NC ?
Kto nagania na tsg chyba każdy widzi obrót 15 mln na tsg a tu wczoraj 19 tysięcy złotych gdzie prawie połowa to mój ostatni pakiet. Powodzenia wszystkim każdy niech zarobi co swoje.
Tutaj nie ma wygranych oprócz prezesa i jego kumpli tu większość ostro w plecy. Sam straciłem kilkadziesiąt tysięcy złotych. Broń Boże tego prezesa obym go nie spotkał na swojej drodze. Nieudacznik. Całe szczęście że udało mi się zrobić przezutki na inne spółki gdzie odrabiam. Nie pisze na jakich bo nie chcę nikogo naganiac.
Nie ma jak utworzyć swój zwycięski wizerunek na wirtual life, pomimo wielu trudności, dzięki swojej inteligencji i wiedzy oraz niezawodnej intuicji kroczyć z dumą naprzód
Bardzo chętnie Tobie napiszę ale chwilę obecną na najbardziej ryzykownej spółce na giełdzie od 41 złotych. Nazwy nie wymienię bo dzisiaj Ok 90 złotych i jutro pewnie się tak otworzy ale napompowany balon na maksa i w każdej chwili może walnąć w dół. Dlatego nie zachęcam ale ja za swoje dalej ryzykuje. Obserwuje kilka spółk napiszę Ci jeśli chcesz w które ja będę wchodził zaznaczam to tylko moje decyzję nikogo nie naganiam