To, że jest niski nie znaczy , że nie będzie niższy w najbliższych miesiącach! W ostatnich 7 latach już to przerabialiśmy. Macie krótką pamięć panowie. Może być hossa na GPW i bessa na MON. Tak będzie do końca roku. Możecie kłamać, że BPS manipuluje, ale oni najlepiej wiedzą jakie wyniki pokaże firma we wrześniu i będą bardzo słabe.... A perspektywy owszem są, ale dopiero prezes pokaże je i wyniki za rok, więc nie piszcie jaki to wpływ będzie miało Zalando, Miss Polonia i przejęcia, bo w krótkim terminie taki wpływ, że będą większe koszty i BPS o tym wie i dlatego obniża rekomendację. Mnie to i tak nie interesuje, sprzedałem dawno i kupię albo po 3.20 albo jak wybije powyżej 6.30 na długi termin.
Nie bełkocz bo wyjesz tutaj od 2 zł a kurs coraz wyżej .......warujesz tutaj z spółdzielnią 24 h na dobę jesteście mega śmieszni .........nie ma akcji a wyje i waruje ubaw po pachy z was jest na maxa ! Dobrze pisali że wasza spółdzielnia to nieudaczniki sprzedając akcje po 2 zł i teraz wyć ! BPS spółdzielnia to najlepszy antywskaźnik na giełdzie same wtopy z pseudo-remondacji ! jesteście zerem na Gpw już !! i prawda was boli ale przejrzeli was wszyscy na wylot że wasze wypociny są warte ZERO !
Chciałbyś kupić po CWK O.3 tez bym tak chciał . Wszyscy byśmy chcieli ale tak raczej nie będzie bo już jest śmiesznie tanio . Hossy od 20 lat prawdziwej na GPW nie było . Były tylko wyskoki na kilka miesięcy lub kilkanaście . A przed nami szansa na coś więcej, więc nie liczylbym na 3 zł a nawet 4 . Może być jeszcze jakieś 4.50 ewentualnie ale i to nie jest pewne . Ale masz takie prawo możesz sobie czekać . A ja dobiorę gdyby coś spadło bo korekta się powoli zbliża na GPW moze już od poniedziałku jak tylko rozlicza serie kontraktów . Ale na wielkie spadki nie ma co liczyć będzie boczniak w strefie 2200 1900 aby nabrać siły przed atakiem na rejony wyższe a docelowo zrobimy szczyty wszechczasów .
I jeszcze jedno Monnari nie jest wyjątkiem bo większość mniejszych spółek od jakiegoś czasu kapitał pomija . Inwestorzy czekają już na korektę na rynku .
Tu trzeba czekać i tyle bo jest niedowartościowane na 100% . Potrzebny jest napływ inwestorów czy to zagranicznych czy krajowych oraz dobre infa . Czas zrobi swoje
Dywidendowy zawiedziony nie ma spadku po walnym , sam to brałem pod uwagę ale coraz mniej jest już inwestorów którzy akceptują sprzedaż po niższych cenach . I mają rację bo to nie jest bessa tylko hossa i która zawitała do nas na dłużej . Popyt się nie spieszy bo wie że to potrwa kilka lat . Jeszcze do wyników jest szansa kupić akcje po nie wygórowanych cenach .