To mi się najbardziej podoba: "... (Firma) rozwija się w kierunku globalnego dostawcy nowoczesnych rozwiązań technologicznych dla sektora ochrony zdrowia..."
A ja myślę, że po webinarium będzie można przez jakiś czas taniej dokupić. Nie twierdzę, że dużo taniej, ale zawsze.
Twierdzę tak, ponieważ z pewnością pojawi się wiele nowości i znaków zapytania.
Ale tak naprawdę nie można ustalić pewnej strategii na jutrzejszy dzień.
To co spółka zaprezentowała na ostatniej projekcji dotyczącej lat 2023 - 2026 jest dla mnie wystarczające do zostania tu na dłużej. A na webinarze może dorzucą jeszcze jakiś nowy pomysł.
kto ogląda webinar to juz chyba nie potrzebuje wiecej informacji że ta firma ma olbrzymi potencjał . A dzisiaj ubaw mam z tych którzy próbują zanizać kurs 1 czy 5 akcjami :) . Nie uda Wam sie .... tutaj bedzie tylko wyżej i to dużo wyzej .
cytat prezesa Biofund z dzisiejszego webinara.... aktualna cena MDG jest bardzo bardzo niska i nie sprzedadzż żadnej akcji dopóki cena nie bedzie dużo wyższa. Wszystko w temacie
Nie ma sensu kręcić kołek???? Co ty wypisujesz za banialuki. Korekta z 24 na 16 to mało? Co za leszczyna… tyle ze trzeba wiedzieć kiedy te kolka kręcić… a z tym już towarzystwo ma problem
Pisz w momencie zakupu i sprzedaży. A nie po fakcie i sprawdzimy. Idę o zakład że w długim terminie zarobię dużo więcej od Ciebie i każdego kręcącego tu kółka
Nie bedzie żadnych kolek bo papier zbyt cenny. Kto dzis sledzil cala sesje uważnie dobrze o tym wie. I pisanie bzdur nic tu nie zmieni. Owszem zdarzaja sie okazje ale to głównie wynika z przeskakiwanie na inne spółki przez golasow szukajacych szybkiego zarobku na innych spolkach. Tyle w temacie p. Niki
Powrorki z lutego-marca nie bedzie niestety.
Osobiście nie kręcę kółek od samego dna bo się boję, że mi pociąg odjedzie i już nie wskoczę, dokupuje tylko i sobie mowie, że to na kółka będzie ale później, gdzie tam, czymam