U2K w swoich raportach konsekwentnie podaje, że TFI BPH posiada 200 tys. akcji, a w ostatnim sprawozdaniu finansowym TFI jest jak ich prawie 290 tys., zastanawiam sie po co więc w RN siedzi Pani Elżbieta Zalecińska??? Ktoś tu fuszere odwala, przykre
płynność i cena u2k zależy obecnie chyba wyłącznie od tfi bph, to w interesie funduszu jest podniesienie warotści swojego pakietu, a tego nie da się zrobić bez większego zakupu (relatywnie bo mysle ze 50k, dałoby już widoczny skutek), mysle ze stanie się to jeszcze przed końcem roku; co do zarządu to informacja ze tfi przez dłuższy czas akumulował jest jednak b. ważna, pokazuje to brak profesjonalizmu w relacjach inwestorskich u2k, zwłąszcza biorąc pod uwagę ze faktycznie jest to pozytywna imformacja
Nie chcę Ciebie denerwować ale mogę kupić nawet jutro ale nie po 5.zeta. Najwięcej zaplacilem za Unimę 4,67.pln.a teraz mogę brać poniżej 4.pln.bez problemu.Jeżeli chcesz to napisz po ile i mozemy jutro pochandlować-mam kasę i zabiorę wszystko.
Spoko, niebawem sie to skonczy:) Nie pierszy raz przezywam tego typu krach:) Czy ktos jeszcze pamieta jak sie po akcje Banku Slaskiego stalo w nocy w kolejce?