Ja oddam za połowę wartości księgowej. To jakiś kompromis między tym , co powinno być a tym, że wiadomo, że nie będzie , więc trzeba by się długo przepychać.
Za cene która chce dziadek kupić to chyba uzyska okrągłe 0 sztuk papieru. Jak widać ktoś nadal dobiera powyżej 7, to wezwanie się nie uda bez podniesienia ceny do minimum 10-12 zł, poniżej 10 IMO nie ma żadnej szansy na zdjęcie tego z giełdy, ja mogę oddać za 14 tak na teraz, poniżej sobie poczekam ;)
Wezwanie jest dla picu, bo po prostu być musi. Rodzinka jak to czyta to turla się ze śmiechu widząc jak się głąby podniecają i już liczą pieniążki za sprzedane akcje. Zrozumcie nareszcie, nie będzie żadnego skupu po 12 i więcej złotych.
G prawda, nie musi byc bo przed ostatnia pakietowka mieli powyzej 50%. Polecam najpierw czytac, pozniej pisac.
Min. 15 zl, bez tego nie sprzedaje, z checia potrzymam Vin dluzej. Skoro dziadek i mlody zlodziej wierzy w perspektywy, a wie wiecej niz ktokolwiek, to dlaczego mialbym sprzedawac.
Wczesniej kolega dodal linka ze zrodłem z gazetyprawnej że po zmianie prawa jak ktoś miał wcześniej powyżej 50% to wystarczy że kupi teraz 1 akcje i musi ogłosić wezwanie. Polecam najpierw czytać a potem pisać.