• Szach Autor: ~axaa [89.64.47.*]
    Szach i...Mat Hydra.No no !Wpadłem w "podziw" nad sprytem Norwegów.
    Zamatować takich gracz jak ELEMENTAL?
    Cóż. Elemental przegiął w swojej manii wielkiego gracza.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.246.208.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Szach Autor: ketchup1 [188.147.5.*]
    Za słabo ten elemental zagrał za słabo. Fundusze też nie wykorzystały swojej siły
  • Re: Szach Autor: ~axaa [89.64.47.*]
    Oczywiście Kechup całkowicie masz rację.
    Ciech.Ciekawe ruchy "cwaniaka" Kulczyka-dam dywidendę jak sprzedacie mi 11,7% akcji.
    KPINA? Czy szukanie naiwnych?
    Ja zmonetyzowałem pokażny zysk i poczekam!
  • Re: Szach Autor: ketchup1 [188.147.5.*]
    Teraz widzę się taka moda robi na takie konstruowanie wezwań zaproszeń ,takie warunkowe popychające . Kombinują jak mogą. Z oszustami staram się nie być wspolakcjonariuszem . Ewentualne doraźnie pod jakieś takie wydarzenia. Teraz sytuacja ciekawa z tym zaproszeniem. Też szachy .
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.47.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Szach Autor: ~abc [213.77.66.*]
    Juz po 84zl nie sprzedaz. Wiekszosc obrotu dzis zrobilem kto mial sprzedac juz chyba sprzedal rano ciezko dokupic juz wiecej akcji.
    Pewna lokata jak sie nie ma pomyslu na cos innego ,a i moze bedzie podniesiona cena na 82zl wiec 4zl droga nie chodzi.
  • Re: Szach Autor: ~tonik [46.204.76.*]
    Ja siedzę tu kilka lat i dzisiaj też dobrałem tu są duże zyski więc spokojnie.Każdy swoje pieniądze otrzyma tylko trzeba poczekać ich interesuję kupić wszystko.Tu naprawdę trzeba być do końca.
    Pewnie. Moga byc dodatkowe kontrakty od Hydro to i zyski beda lepsze. Przy malej ilosci akcji Hydro moze wyplacac dywidente bo wiekszosc kasy i tak pojdzie do niego po co ma gromadzic w spolce nadmiar gotowki. Narazie jest gdybanie dopóki nie bedzie oficjalnych wynikow zapisow.. Jezeli zostanie z 20% akcji sprawa sie skomplikuje dla Hydro co dalej zrobic.
    Nierozumiem po co ktos sprzedaje akcje jak mógł sprzzedac wczorej tym bardziej pakiety ponad 1 tys akcji to raczej sa inwestorzy zorientowani ze zlozone zapisy wczorej byly na ponad 50% akcji.
  • Re: Szach Autor: ~wer [176.221.123.*]
    Nie wiadomo jak sprzedaje się w XTB, tam mogą być problemy, więc ktoś wyrzuca.
  • Re: Szach Autor: ~wer [176.221.123.*]
    Dnia 2023-06-16 o godz. 14:02 ~wer napisał(a):
    > Nie wiadomo jak sprzedaje się w XTB, tam mogą być problemy, więc ktoś wyrzuca.

Rozumiem, że ci od łapki w dół wiedzą jak to się robi w XTB, więc może napiszą. Kiedyś miałem z tym problem (musiałem sprzedać i odkupić w normalnym biurze) i dalej nie wiem.
[x]
ALUMETAL 0,12% 81,30 2023-08-02 15:49:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.