Pomachamy białą chusteczką na pożegnanie spółdzielni, jej żołdakom i pismakom. Prawdopodobnie nigdy się już nie zobaczymy. Zaśmiecajcie inne fora, namawiajcie ofiary do sprzedaży, zachwalajcie gnioty, których zarządy śmieją się z frajerów których ubieracie w bankructwo. Do nas już nie wracajcie. PA!
No niestety tak jest wszędzie. Dezinformacja jest narzędziem. Trzeba umieć odróżniać wartość od wydmuchy. Ja już nawet mam klona i kasują moje wpisy, a klona zostawiają. Komedia :) Pamiętać, że na 40.10 jest luka i będziemy tam zmierzać. Na początek oczywiście, bo podtrzymuję, że spółka pod względem potencjału i perspektyw zaczyna wyglądać lepiej niż wtedy kiedy chodziła po ponad 300 pozdro PAD :)
Cześć prawdziwy Adrianie nie wiem czy mnie pamiętasz kiedyś CI już dziękowałam . Podzielisz się info o innych spółkach w Twoim portfelu? Z góry dziękuję:)
Hej, cześć, pamiętam W kolejności po MDG: ICE (long), IZS, OND, MSW, AST, AGT, KSG (ostatnie 3 ryzyko wojenne), KOM, CLC, MPY, ERA (wtopa), MTE (wtopa), Madmind, Pogrywam też na SNT - bardzo solidna spółka na lond pozdro Abu - choć do nas na disco