Najwyraźniej Animator postanowił zakończyć czas, w którym mogliśmy kupić trochę tanich akcji. Kurs powoli ale systematycznie rośnie, sprzedających jak na lekarstwo ( no czasami jak wczoraj znajdzie się okazja). Mi to w sumie odpowiada, kupiłem tyle ile chciałem a teraz czekać na Inkwizytora. Ci co chcą dokupić to zalecam się naprawdę pośpieszyć.
Nowa książka Piekary świetnie się sprzedaje. Wczoraj premiera i już drugie miejsce w empiku. Szkoda, ze The dust nie wykorzystuje tego do promocji gry.
Więc sam widzisz, trochę słabo. Wydawca najwidoczniej celuje w inne rynki, a z drugiej strony, sam Piekara już planuje jak tu przekuć premierę gry na swój sukces, ale przekładem też jakby nie był zainteresowany. Pozostaje mieć nadzieję, że za sprawą gry to się zmieni.
a co kogo tutaj obchodzi czy Piekarze się przekłady książek sprzedadzą i czy są już gotowe jak nas interesuje czy się gra sprzeda? Większość gier które się dobrze sprzedały nawet nie mają żadnej bazy w książkach czy filmach i jakoś się dobrze sprzedają, bo są dobrymi grami. Dopiero po tym zaczynają powstawać komiksy czy książki na bazie gier (np. Warcraft, Starcraft, Diablo, Borderlands).
Przypominam po raz kolejny. Ta dwójka dragon i kostuch od roku naciągają was na zakup akcji. Wtedy trzeba było sie spieszyc bo inkwizytor teraz bo serum. Gdzie jest teraz kurs w porównaniu do czerwca 2023 kostuch?
Idź już synek do biedry po żubra i nie rób syfu na forum, nie masz akcji więc nie siedź tu. To forum dla akcjonariuszy a nie dawców kapitału, trolli. Tak sobie myślę że ty chyba że względu na tą stratę przy sprzedaży popadłeś w bardzo duże kłopoty finansowe bo inaczej nie jestem w stanie zrozumieć twojego postępowania. Może wziąłeś kredyt pod akcje i nie pykło, kredyt trzeba spłacać, kto wie jak długo i ile. Jesteś za miętki na bananową GPW. Nikogo nie naganiam kłamco, dla mojej przyjemność powtórzę to ponownie, każdy kto ma, może sprzedać, czym niżej tym lepiej dla mnie. Siedzę tu i udzielam się z jednego powodu bo lubię męczyć kłamców, trolli, dawców kapitału...he he, ps. Będę tu na lata, kupiłem pierwsze akcję dwa lata temu, więc do pięciu lat mam czas na realizację zysku który będzie, takie sobie przyjąłem ramy czasowe dawco kapitału , siedem lat... .
Po za tym ten post to już odgrzewany kotlet, ostatnio ten niedoszły gryzipiórek go wyciągnął, po czym "wyjaśniłem" go używając języka cyfrowego proletariatu, ty dawco kapitału w dodatku biedak bez akcji, ha ha
Smutne życie musisz mieć, nie masz akcji, nie interesuje cię spółka, a przekopałeś całe forum żeby znaleźć jakiś wątek sprzed roku.
Chyba, że ci za to płacą to można zrozumieć.
Druga sprawa - pokaż mi gdzie naganiałem na akcje, możesz przekopać drugie tyle forum i nie znajdziesz, bo obiektywnie oceniałem szanse i zagrożenia i zawsze daleko mi od hurra optymizmu było - nawet pierwszy wątek gdzie się obraziłeś na mnie był o wyliczeniach ile musieliby inkwizytora sprzedać, żeby wyjść na zero. Bez naganiania i snucia, że tyle akurat sprzedadzą - czysta matematyka, o którą i tak miałeś pretensje, bo najwyraźniej od początku twoją rolą tutaj nie jest rzetelna rozmowa tylko trolling.
Jednak kocham przypominać wszystkim, że twierdzisz, że zapakowałeś się tutaj lata temu jak spółka była kompletnie goła, jechała na stracie i nie było nawet HR wydanego, i zrobiłeś to na górce taką ilością kasy, że wywalałeś to później przez pół roku, żeby skończyć ze stratą 30%. I wywaliłeś to w zeszłym roku. A teraz jak dobry samarytanin siedzisz od pół roku na forum bankiera i przekopujesz forum, aby ostrzec innych przed urojonymi naganiaczami. Brawo.