Nie wiem co by się musiało stać żeby teraz kurs spadł do 5zl . Araby i apple musiały by wypowiedzieć umowę. Absurd jakie bzdury tutaj są wypisywane. Żeby naganiać w jedną albo w drugą stronę to też trochę inteligencji potrzeba..
Zobaczcie wykres, przecież nikt poniżej na forum nie pisze o 5 złotych .Ja tylko napisałam poniżej w poście , że ponad 500 % wzrosło ,więc więcej już nie pujdzie bo nie ma gier i nie ma pod co dalej rosnąć, a nawet gdyby coś zapowiedzieli z grą to już i tak jest to w cenie, bo pod to właśnie kurs wzrósł ponad 500% w ciągu ostatniego roku !!! Prawda jest ukazana na wykresie ,a wykres historyczny nie kłamie !!!.
Dnia 2023-06-16 o godz. 19:03 ~Jola napisał(a): > Zobaczcie wykres, przecież nikt poniżej na forum nie pisze o 5 złotych .Ja tylko napisałam poniżej w poście , że ponad 500 % wzrosło ,więc więcej już nie pujdzie bo nie ma gier i nie ma pod co dalej rosnąć, a nawet gdyby coś zapowiedzieli z grą to już i tak jest to w cenie, bo pod to właśnie kurs wzrósł ponad 500% w ciągu ostatniego roku !!! Prawda jest ukazana na wykresie ,a wykres historyczny nie kłamie !!!.
Wkrótce sie przekonach ajak wykres ma wpływ na ksztaltownie sie kursu. Zeby uzmysłowic skalę taki sam jak Twój stary na decyzje białego domu :)