To już widac będzie 150zl/akcja. Wszystko co trochę tańsze jest ściągane z rynku w stymulowanym obrocie. Jeszcze max pięć sesji takiego bujania się w granicach 140-147 i wyciskania od drobnych spekulantów.
Też nie pamiętam abym mówił o 109 chyba że przed espi o kontraktach… a czy coś się zmieniło? Wszystko ciągle się zmienia - panta rei jak to mawiali Rzymiane…
Sięgnij do debiutu jakie bajki opowiadali, najwidoczniej tak dobre że trochę osób/instytucji uwierzyło im. Mamy 2023 i mówią w 2026 roku osiągniemy 100 mln za długo jestem na GPW by żyć w wiecznej bajce . Projekt nie jest zły ale tempo jest takie że jeszcze trochę i pojawi się lepsza technologia a oni mogą nie wykorzystać tego powinno już dawno zrobić.
No Ty to rzecz jasna jesteś najbardziej przenikliwym umysłem na GPW i jak rozumiem kupiłeś akcje xtpl tylko dla zabawy i się tu angażujesz w dyskusję dla czystej przyjemności. Teraz bajka jest znacznie bardziej wiarygodna i poparta faktami więc na pewno złapią się na nią mniej ogarnięci, łatwowierni inwestorzy i zapłacą więcej.
Tak mam akcje od praktycznie debiutu , teraz tylko czekam na korzystną cenę i spadam (200pln) Po tylu latach można jasno stwierdzić że robią drobnych w balona.
Powiem ci obserwator że ty baran do kwadratu jesteś, spółkę która na początku drogi kiedy nie miała jeszcze nic prócz marzeń nie sprzedałeś po 230 zeta, a teraz kiedy ma już produkty o które ustawiać zaczynają się potentaci chcesz (marzysz) opchnąć za 200 po latach czekania? chłopcze daj sobie spokój z giełdą dobrze ci radzę.
Główny aktyw mojego portfela to synektik popatrz jaki tam jest dialog zarząd drobni akcjonariusze i realizacja celów bez wyciągania kasy poprzez emisję. Jak zamkną temat pozytywnie to xtpl może być przy nim bardzo malutką spółką.