• WZA Autor: szalupka [45.90.3.*]
    Czy ktoś się wybiera na walne? Wiem, że znowu się niczego nie dowiem ale może coś dobrego do jedzenia będzie?
  • Re: WZA Autor: ~ali___ [95.49.97.*]
    Właśnie zastanawiam się czy chce mi się jechać do Gliwic
    Trochę wstyd się przyznać ale dobre "kilka" lat już kręcę się po GPW ale nigdy nie byłem na walnym

W sumie niczego ciekawego się tam nie dowiem a stracę pół dnia. Gdyby chociaż jakieś kubki albo koszulki rozdawali xD
  • Re: WZA Autor: ~Ajtam [89.77.136.*]
    Ktoś tu pisał że wskaźnik c/z Carbonu jest za wysoki.Otóż jest znacznie niższy od średniej w branży vr.Poza tym coop może diametralnie poprawić wynik finansowy.Weźmy przykład 11bit na który lubi się powoływać Keks.Jego akcje kosztowały kilka złotych a coop wywindował je na kilkaset.Wskaźnik C/z aktualnie 77.
  • Re: WZA Autor: ~John [5.173.2.*]
    CBR 13.50 aktualnie
    Tak czy siak warto zbierać pod coop,zakładając że to będzie produkt na który czekamy.13.50to cena minimalnego ryzyka.
    C/z 13.50 a co się stanie jak każdy gra pod coop? multi jak bedzie dobry to moze mocno podbic sprzedaz czyli istotny bedzoe czas po premierze. Nie kazdy do tego dotrwa prawda leszczyki?
  • Re: WZA Autor: ~GOP [83.23.120.*]
    Trolle i johnymielony trochę obiektywizmu. Można dużo zarzucić Carbonowi ale nie jest drogo, spółka zarobiła prawie milion w 1Q. Ma na koncie:

The Wizards
    The Wizards Dark Times
    Warhammer Age of Sigmar
    Crimen - Mercenary Tales
    Mindset

Podpisali dużo umów ostatnio, najważniejsza to ta o współpracy z dużym graczem VR Vertigo Games. Czekamy na tryb coop do The Wizards i mam nadzieję zapowiedź nowej produkcji The Wizards 2.

Dużo stracić nie można a znacznie więcej można zyskać. Akcji FF to tyko 6 mln zł z tego obstawiam, że 3/4 jest naprawdę w mocnym rękach.

XD
  • Re: WZA Autor: ~CRB [83.23.120.*]
    Kleks zarobiony na CDR to mógłby kupić trochę akcji.
    Chyba się trochę pośpieszył ze sprzedażą.Wypuścił dobry papier i teraz ma zagwozdkę.
  • Re: WZA Autor: ~John [193.238.201.*]
    Jak ma czas to odrobi może zarobi
  • Re: WZA Autor: ~CRB [83.23.120.*]
    Chyba faktycznie jest smutny i się biczuje w piwnicy. Też za szybko wyszedłem, ale jeszcze pakiecik mały został.
  • Re: WZA Autor: ~Keks [83.6.47.*]
    Noe biczuję się niczym, mowilem juz, nie gram w spekułę :) Świetnie poszło, znacznie ponad target, ok 58% zysku na sporym kapitale w 9 miesiecy. Ja sam uwazam pozycje powyzej 180 na CDProjekcie za nową bańkę i nie bawię się w takie rzeczy. Moze pojdzie w gore, moze nie, nie interesuje mnie to juz i nie truję sobie tym glowy, tylko szukam spolki, ktora przez kolejny rok da kolejne, stabilne 50%, ale na fundamentach, a nie na jakiejs chwilowej zajawce, ktora przyjdzie albo nie przyjdzie.
  • Re: WZA Autor: ~Annonim [31.0.66.*]
    Keksiu to miło że zainwestujesz w IVO bo patrząc na ciągłą sprzedaż GH + premierę na psvr2 + bulletstorm to spokojnie +50% na fundamentach się znajdzie:)
  • Re: WZA Autor: ~Keks [83.6.47.*]
    I patrz, Ajtam. Podobno się biczowałem:) A tymczasem pisalem kilka dni temu, ze pozycje 180+ na CD Projekcie to jakaś niestabilna, chwilowa bańka. Co sie stało? Wzrosło na chwilę do 173 i zaraz zaczęlo spadać, jest teraz 15X zł. Lubię mieć rację. Po co się biczować, kiedy ma się rację?:) Czekanie na takieś przypadkowe ruchy kirsu, które trwają godzinę i moze przyjdą a moze nie, i kitranie akcji pod takie malo prawdopodobne wydarzenia, to błąd.
    O biczowaniu to nie ja.Napisałem tylko że mogłeś wycisnąć więcej.Ulżyło Ci dziś jak trochę spadło,przez kilka dni siedziałeś cicho,bo przecież Ty zawsze masz rację.
[x]
CARBONSTU 0,00% 6,80 2025-09-12 10:32:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.