PBG łączy się z Rafako, PBG buduje elektrownie atomowe, a Rafako buduje farmy fotowoltaiczne, cena docelowa za papier PBG to 50 zł, Rafako też po 50 zł i mamy wspólną kapitalizację 52 mld zł, a te 5,6 mld zł długu to pikuś, tak ja bym zrobił, cz jest to możliwe, myślę że tak!
Dnia 2023-06-14 o godz. 21:24 ~GoldMeneger napisał(a): > PBG łączy się z Rafako, PBG buduje elektrownie atomowe, a Rafako buduje farmy fotowoltaiczne, cena docelowa za papier PBG to 50 zł, Rafako też po 50 zł i mamy wspólną kapitalizację 52 mld zł, a te 5,6 mld zł długu to pikuś, tak ja bym zrobił, cz jest to możliwe, myślę że tak!
Gdyby firma wstała na nogi i była bez długu co jest niemożliwe i nierealne to przy tej ilości akcji maxymalny kurs to byłoby 5 zł co dałoby kapitalizacji 4 mld hehe to abstrakcja ..ale 1zl czy 0.50 gr jest całkiem realne . Tylko że przy 15 gr by ludzie uciekli i wszystko oddali. Hehe TO PO PROSTU ZNIKNIE I TYLE .
Ale który Mustafa bo tu opłacanych jest kilku . Może mustafi brat alibaby? Bo Mustafa jest od siostry ciotecznej taty mohameta . Jest też musti ale to młody członek rodziny i on akcji nie posiada.
Dnia 2023-06-18 o godz. 22:26 ~Mustafa napisał(a): > Ale który Mustafa bo tu opłacanych jest kilku . Może mustafi brat alibaby? Bo Mustafa jest od siostry ciotecznej taty mohameta . Jest też musti ale to młody członek rodziny i on akcji nie posiada.
Najlepiej wszystkie mustafopodobne niech znikna, na początek testowo na dwa tygodnie okej okej???
Nie ma takiej opcji rodzina Mustafa jest tu już 7 lat i czeka na grube rozdanie kasiory walizki na kasę już kupione tylko spółka musi je wypełnić buhahahaha wystarczy że kurs poszybuje na 4 zł i będzie extra a mohamet i Alibaba też się ucieszą.
Dnia 2023-06-19 o godz. 09:14 ~Mustafi napisał(a): > Nie ma takiej opcji rodzina Mustafa jest tu już 7 lat i czeka na grube rozdanie kasiory walizki na kasę już kupione tylko spółka musi je wypełnić buhahahaha wystarczy że kurs poszybuje na 4 zł i będzie extra a mohamet i Alibaba też się ucieszą.
No wlasnie w tym problem. Ile lat tu jestescie tyle lat kurs spada. Dopoki nie znikniecie.....zakladam, ze rozumiesz....
aqwert jesteś ...już myślałem że cię zabiła szczepawka na covid po tych twoich 4 dawkach hihi ale żyjesz to dobrze a jeszcze lepiej że tu się pokazałeś to oznacza jutro silny plus ....hmmmm skoro jest wtorek i ty piszesz to obstawiam skromnie +30% pozdrowionka aqwert napisz coś fajnego
Jest ostatnio głośno o Solorzu. Nawet samo wejście w rozmowy o przyszłości spolki może odwrócić sytuację PBG oraz RFK. Nic nie jest niemożliwe. Solorz Żak, Elektrownie i Rafako to może być to.