• albo albo Autor: ~czujny [89.70.200.*]
    Albo ktoś wychodzi z większym pakietem, bo zaspokaja każdy popyt, który się pojawia( dzisiaj nie było chętnych na kupno, więc sypanie mniejsze), albo ten granulat i filament, którego tyle naprodukowali na facebooku zaczyna być ciut nieświeży i zaczyna capić. Macie rację, tu kiedyś będzie wystrzał. Oby tylko nie był to wystrzał z 3gr na 5.
  • Re: albo albo Autor: ~distefano [89.151.46.*]
    Pewnie Mucha Sławomir wychodzi. : )Naganiał przez kwartał i zniknął. Ja sobie dzisiaj odrobinkę kupiłem i czekam. Tu będzie jazda, raczej w górę, tylko jeszcze chwila cierpliwości
  • Re: albo albo Autor: ~Lauri [83.7.95.*]
    Jazda, ostatnio też była, chyba dla kółkowiczów :D 11gr mnie nie satysfakcjonuje. 30gr przy moim pakiecie byłoby dla mnie zadowalające, o ile jest to w ogóle możliwe.
  • Re: albo albo Autor: ~czujny [89.70.200.*]
    Mucha swój pakiecik sprzedał tam gdzie go kupił. Na Allegro:)
  • Re: albo albo Autor: ~bez_jaj [213.134.172.*]
    nie no bez jaj wy tak na serio przy obrotach rzędu 10-20 tys zł, twierdzicie że ktoś sypie akcjami?
  • Re: albo albo Autor: ~czujny [89.70.200.*]
    Jeśli ktoś wychodzi to wychodzi tak jak mu na to pozwala rynek. Jaka spółka i obroty takie sypanie. Zawsze mówię, że w takie śmieciowe papiery łatwo wejść, trudniej wyjść.
  • Re: albo albo Autor: ~der [89.171.116.*]
    sypali po ok 90 groszy ... teraz raczej skupują... no chyba, że taniej wyjdzie im emisja
[x]
CTEGROUP 0,64% 0,06 2024-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.