• sprzedałem Autor: ~lajkonik [85.221.156.*]
    Niestety rynek rośnie, espi nic nie dało a wywalanie trwa w najlepsze
    dzisiaj była szansa na odbicie, zanegowana i świeca krzyczy S
    Może kiedyś tutaj wrócę, ale dzisiaj nie wygląda to kolorowo
    Inni zarabiają a tutaj sypacz kieruje łajbą
  • w czerwcu zmiana kodu? Autor: ~geolog [5.173.41.*]
    jeden z przodu
  • Re: sprzedałem Autor: ~Długoterminowy [5.173.126.*]
    Twoja strata, zyskiem innego bliźniego. Dawcy kapitału zawsze są potrzebni. Przyjdziesz w swoim czasie i powiesimy Cię na złotym haku, jak nie wiesz co to znaczy sprzedawanie w dołku.
  • Re: sprzedałem Autor: ~Testie [178.43.249.*]
    chwała Ci, że nas o tym poinformowałeś bez tego nie dożyłbym kolacji
  • Re: sprzedałem Autor: ~lajkonik [85.221.156.*]
    Jak wam do śmiechu to gratuluję dobrego humoru
    Trend jaki jest nawet ślepy widzi
    ktoś sypie i wiecie może kiedy przestanie?
    a jak intercity się wycofa i grzecznie poprosi o kary umowne to będzie fajnie?
    Trzymajcie na LONG, powodzenia
  • Re: sprzedałem Autor: ~Kr [31.182.221.*]
    Dnia 2023-06-14 o godz. 16:28 ~lajkonik napisał(a):
    > Jak wam do śmiechu to gratuluję dobrego humoru
    > Trend jaki jest nawet ślepy widzi
    > ktoś sypie i wiecie może kiedy przestanie?
    > a jak intercity się wycofa i grzecznie poprosi o kary umowne to będzie fajnie?
    > Trzymajcie na LONG, powodzenia

Czyli jednak Artur potrafił kogoś wystraszyć .... tym zrywaniem umowy na dniach na konferencji mimo że umowa jest do września ciekawe...
    Poprosi, ale grzecznie, żeby za takie pieniądze im w końcu ktoś zechciał to zrobić. I dołożą dodatek indeksujący do kontraktu uwzględniający koszty inflacji. Ktoś kto postawił z lewej 20 kg dobrze wiedział po co to robi i czekał na takich jak Ty. Wszystko już było w ostatnim raporcie kwartalnym, gdzie spółka wygenerowała prawie 6 mln zysku netto !!! A ktoś już wie co będzie ze Słowakami i paroma innymi tematami i jak Wam przestawi wajchę w drugą stronę to się pozabijacie za biletami.
    Jak pociąg jedzie w jedną stronę to kierunku nie zmienisz
    a bilety zawsze można kupić jak zawróci
    teraz przy kasie kolejki nie widać
    Stałem w kolejce do kasy po 2,26 niestety odszedłem z kwitkiem. Tak to wygląda.
    to stań jutro w kolejce
  • Re: sprzedałem Autor: ~Kr [31.182.221.*]
    Dnia 2023-06-14 o godz. 16:44 ~Długoterminowy napisał(a):
    > Poprosi, ale grzecznie, żeby za takie pieniądze im w końcu ktoś zechciał to zrobić. I dołożą dodatek indeksujący do kontraktu uwzględniający koszty inflacji. Ktoś kto postawił z lewej 20 kg dobrze wiedział po co to robi i czekał na takich jak Ty. Wszystko już było w ostatnim raporcie kwartalnym, gdzie spółka wygenerowała prawie 6 mln zysku netto !!! A ktoś już wie co będzie ze Słowakami i paroma innymi tematami i jak Wam przestawi wajchę w drugą stronę to się pozabijacie za biletami.

Indeksacja 10% będzie jak na całej kolei dla wszystkich kontraktów to normalne.
    Ciekawe czy jak się TransTrain nie wyrabia to czy cześć wagonów będzie się dało wyremontować w ZNTK Nakło
    Co prawda nie byli w konsorcjum w przetargu no ale zawsze to już częściowo mogli by choćby robić tam zestawy kołowe albo jakieś inne podzespoły wagonów ... dokumentacja już jest .... jakąś cześć produkcji części można tam wykonać choćby układ jezdny i hamulcowy ....

https://zntk-paterek.pl/pl/artykul/156/180/produkcja-podzespolow-wagonow
  • Re: sprzedałem Autor: ~Lol [185.153.35.*]
    Spółka oszukuje już nawet klientów. Słaby prognostyk na przyszłość. Ulicę okłamała z fabryką a pkp z naprawą.
  • Re: sprzedałem Autor: ~KrólArtur [89.69.164.*]
    Dnia 2023-06-18 o godz. 12:41 ~Lol napisał(a):
    > Spółka oszukuje już nawet klientów. Słaby prognostyk na przyszłość. Ulicę okłamała z fabryką a pkp z naprawą.

I pracowników też oszukuje.
  • Re: sprzedałem Autor: ~KrólArtur [89.69.164.*]
    Dnia 2023-06-14 o godz. 16:28 ~lajkonik napisał(a):
    > Jak wam do śmiechu to gratuluję dobrego humoru
    > Trend jaki jest nawet ślepy widzi
    > ktoś sypie i wiecie może kiedy przestanie?
    > a jak intercity się wycofa i grzecznie poprosi o kary umowne to będzie fajnie?
    > Trzymajcie na LONG, powodzenia

Wszyscy widzą jaki jest trend i co się dzieje po za nimi. Udają, bo zostali ubrani, a Łukaś karmi ich niesamowitymi profitami.
    Dzisiaj się przekonaliśmy ile wagonów zrobili. Tak samo jest z fabryką, gsmr-em, pieczarkami i aneksem. Czas leci, a terminy już za progiem. MBank o Compremum pamięta.

• Re: sprzedałem Autor: ~geolog [5.173.41.*]
    Wszyscy widzą, tylko nikt się za bardzo nie przejmuje 3 proc. segmentem kolejowej compromitacji
[x]
COMPREMUM 0,00% 0,90 2025-10-24 15:35:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.