za portalem analiz:
Odpowiedź ze spółki dotycząca programu dopłat dla rolników indywidualnych:
"Program, który wszedł w życie nie jest dedykowany bezpośrednio pod naszych klientów.
Nasze porfolio nie zmieni się
Nadal będziemy zajmować się dużymi obiektami z dużymi zbiornikami."
AUTOR tego wpisu waruje na tym forum. Marza sie jemu "dolne widly " .FEERUM to dla niego SMIEC. Jest tyle innych dobrych spolek, ale AUTOR wlasnie przy tym smieciu pracuje. Tutaj jest malo naiwnych, prozny trud.
Ale zdajecie sobie sprawe,że Autor pisał post 2 tyg temu i więcej nie pisał,a wy dalej naganiacie na wzrosty,a to i tak nie przynosi efektu.Dlaczego więc piszecie o peronie,jak gość,nie nagania na spadki,tylko stwierdzil fakt?
Tu gra jest pod przyszłe umowy, silosy będą budowane taka prawda, nie tylko z rządowego programu, ale także z programu modernizacji gospodarstw wiejskich, nabór do 19 lipca.
nie wiem skąd niektórzy wypełzli , mamy do czynienia z dobrą zdrową spółką która się dobrze rozwijała, dużo robiła na rynku ukraińskim , mimo wojny dobrze sobie radzi , kurs praktycznie na minimach więc nie potrzeba naganiać żeby rosła od dłuższego czasu pojawiły się obroty , tu będzie 10-11 zł o czym wielokrotnie pisałem nikogo nie namawiam na zakup akcji bo płynność mała jak na wielu spółkach , z ich fb można wiele się dowiedzieć o realizacjach , temat zbożowy się pojawił to pojawiły sie tu osoby szukające szybkiego zysku , mam ją w portfelu jak i wiele innych spółek , mogą tu być duże ruchy spekulacyjne ale to jest bez znaczenia patrząc długoterminowo , oczywiście ruchy takie staram się wykorzystywać jak urośnie coś wyrzucę jak spadnie coś dokupię , a to wszystko co wypełzło i nagania na spadki to wraz ze wzrostami zniknie
problem ? sprawa się toczy od 2019 r. w międzyczasie kurs był po 13,5 sprawozdania bada biegły gdy było poważne zagrożenie to byłyby rezerwy utworzone , kurs podbił teraz mamy korektę i się muli tyle w temacie