no i kicha - tylko +6% ktosie sie bawia batonami - ale 500 k sztuk przemieliło ktos 250 k kupil albo z wora do wora dla zachety ciezko stwierdzic. czyli do konca czerwca nic juz raczej nie ruszy.
Jeśli ktoś tam w PBG jeszcze myśli logicznie to niech się bierze do roboty. PBG da się odratować, trzeba spłacić długi i wejść w energetykę jądrową i farmy fotowoltaiczne! Kurs musi być na poziomie 15 do 30 zł i wracamy do gry !!!
Uczulam Was jako alergen (vel w sumie nieważne to i tak żartobliwe forum niemerytoryczne no bo i tu nie ma merytoryki)... działa tu albo i dwóch hehehe....;-), albo i więcej skorwich czy coś tam. W sumie to jest już teraz obojętne co się wydarzy ALE za chwilę dowiemy się, że tego wyrzutu 700 mln czy ileś tam nie wzięła ulica...to była szybka akcja, ulica jest za wolna taką zbiórkę.... No to biegły pewnie to wie i nie podpisuje raportów...zobaczymy. Nie takie cuda tu bywały od początku banana.
Kupowałem jak był dodruk w dwa dni 700 mln wsyslo:))) od tamtego czasu wiem że nie ma tego leszcz z ulicy tylko słupy. Do tego za 8 gr 5 gr ciężko było cokolwiek kupić nikt nie chciał oddawać. A teraz obroty na kilka tys zł tak więc też nikt nie zdążył tego upchać nie takiej ilości więc dalej słup to ma nie wiem po co. A kolejna sprawa to pakietu Rafako jakoś do dzisiaj nie sprzedali hihi tak więc wiele jeszcze przed nami. Przecież to logiczne że na 700 mln akcji po 2 gr można zarobić setki milionów jeżeli ktoś to dźwignie w górę czy nie tak? Swoje już odlezalo. A nawet jeżeli ktoś martwi się o mój skromny pakiecik to milionerem nie będę a już go na straty spisałem tak więc nie piszcie że naganiam. Aaaaa bym zapomniał. Na tyle akcji jakby je posiadała ulica to na forum byłby taki spokój? Bo tylko ja tu prowadzę monologi ..trochę dziwne co? Albo ze mną albo wcale hihj