-Niby przychody są tylko co z tego jak straty gonią straty
- są gry...ale nie da się ukryć ,że to same śmieszne gierki których w google Play jest pełno i to za free
- czy jest jakiś hit na horyzoncie???
Ja nic takiego nie widze...nie ten target
- skoro firma nie zarabia...to co kiedyś w przyszłości kolejny dodruk???
A jeśli tak to nominał 0.10 zł a kurs 0.08 więc nikt tego nie obejmie...
- Rosiński sypie ....śmieszne ilości po 200 tys za 16-20 tys złotych ...tylko tu nawet po 0.08 zł brak popytu więc nie ma jak z tego wyjść z większej ilości...a skoro sypie 20% poniżej nominału...to dla mnie nic dobrego to nie wróży..
Oczywiście to moja prywatna opinia i każdy decyzję musi podjąć sam
No i najważniejsze skoro to super okazja to czemu Prezes nie weźmie w pakietówce tego co ma Rosiński poza rynkiem ... ma 20% poniżej nominalu i ponad 30% taniej niż ostatnia emisja po 0.12 zł
Patrząc na wskaźniki i raporty - jest to dobra cena do zbierania.
Z tytułów które mają wydać - sam sobie poszukaj a nie czekasz na gotowe.
Prezes nie kupuje - jego sprawa, Rosiński sypie - też jego sprawa.
Spółka ma się dobrze i twoje podprogowe rysowanie wizji upadłości lub słabej kondycji odczytuję bardziej jako próbę zbicia jeszcze bardziej kursu celem zakupów, czyli standardowe zachowanie troli bankierowych.
Tyle tylko, że nikt o zdrowych zmysłach nie patrzy co się tutaj wypisuje.
'22 operacyjny jednostkowy: 296k na plusie, skonsolidowany 192k na plusie, więc "o czym ty do mnie chłopcze rozmawiasz"?
operacyjny q1 '23 pod tym względem też lepiej wypada niż q1 '22, w q2 była kampania marketingowa i gry przez dwa tygodnie w bestsellers switcha widniały.
Spółka wyszła na prostą, teraz wiadomo nadal etap inwestycji pod własne gry więc nie spodziewam się jakiegoś szału bo koszta inwestycji trzeba ponieść żeby zarabiać więcej. Tyle w temacie, a czy prezes kupuje czy Rosiński szkodnik sprzedaje - w sumie to ich sprawa i tego nie zmienimy. Owszem jakby był komunikat o zwiększeniu zaangażowania któregokolwiek z większych byłby to pozytywny sygnał dla reszty.
Tu zawsze okazja na tych poziomach cenowych. Od lat gram tu co jakiś czas, czekam az zejdzie ok 8gr a potem wywalam na pompie. Dużo powiesili na święta na haku ale dzięki nim było komu wysypac sporo towaru. Tu się łatwo zarabia ale czesto.
Prezes jak widać lubi ubierac naiwnych, żeby tyle lat minęło a kurs zawsze wraca na 8gr. Jaki zarząd taki kurs :)
Tylko spekulacja, pozdro i zarabiac