Napiszcie ile straciliscie. Przyda się innym, których będzie chciał oszukać. Ja jego akcji nie mam bo to co on wygadywał to takich bzdur świat nie widział. Z wielkimi oczami obserwowałem, że ktoś temu kasztanowi pozwolił wejść na nc. Ech, że ludzie się nabrali....
Albercik na okrągło podkreślał, że musi być sukces bo w zarządzie mają gościa, który pracował w CD Projekcie w czasie produkcji Wiedźmina. He he dobry chwyt marketingowy, ale dla jeleni.
20 tysi - taką mam strate w tym momencie. Oszust, chciałbym go spotkac na ulicy i chyba sie przejade na ten jego event książęca street żeby oddał mi pieniądze po swoich kłamstewkach, A wogóle chętni jacyś żeby założyć im sprawe w sądzie?
No i co byś Krochmal zrobił jakbyś go spotkał? Przypadkowo lub celowo. Ciekawi mnie bo sam się nad tym zastanawiam jak zareagować twarzą w twarz z najgorszym oszustem, kłamcą i mendą jaką w życiu znałem!
100 tysięcy złotych około + problemy na tle psychicznym teraz, było bardzo zle, na szczescie mam rodzine, która mnie wspiera. Albertowi naplułbym w twarz jakbym go spotkał.
Trzeba wziąć odpowiedzialność za lekkomyślność, ignorancję, oraz infantylne mrzonki.
Gdybym był tak głupi i naiwny żeby się ładować po uszy z kapitałem, bo ktoś polecił na czacie, to bym się własną dłonią spoliczkował.
Kto słucha bajkopisarza w innym celu jak humorystycznym jest sobie sam winny. Ciągle mnie zastanawia jak naiwniacy doszli do tego kapitału których stracili skoro są tak naiwni
Nic nie straciłem bo trzeba być totalnym naiwniakiem żeby słuchać tych naganiaczy wapniaka handlarza tradera21 czy Rokickiego z których to właśnie Rokicki jest najmniej inteligentnym naganiaczem i kłamcą