Ha ha fajnie ze o mnie wspominacie. I macie kółko wzajemjej adoracji. Niestety moja praca polega na czym innym, prowadzę firmę budowlana w NL a nie sorry skłamałem zbieram szparagi na polu ale ze żadna praca nie hańbi i zarobki też dobre to jest z czego inwestować na GPW.
P.S. Naganiacze to ktoś taki jak Wy. Czepiacie się mnie kiedy ja już mam wakacje. Wchodzę na forum a stajnia dalej ujada. Pisałem Wam ostatnio że będę mniej aktywny praca, dzieci wakacje a Wy dalej latacie po forum i wyciągacie mnie do odpowiedzi. Swoimi marnymi wypocinami nie potargacie mojego dobrego imienia. Każdy ma swój rozum i inwestuje wg własnego widzimisię. Wy nie wiecie co to znaczy inwestować własne euro. Latam po różnych forach bo mój portfel składa się z przeszło 30 papierów. Pozwól że wymienię parę..Atrem, APATOR, AMICA, BFC, biogened, ccc, carbon, cfsa, emplo nowy nabytek trochę się obawiam, eurocash, Dębica, Gx1 ale to wiecie, GEOTRANS może dać sowicie zarobić, gif, GOP już 70 na plusie stajnia, izostal, ifirma obie niedługo wypłaca dywidendę, oze capital , potem pcc obie, KUBOTA , klabater, zortrax wielton, tbl, swt Milton też nowy nabytek...polatajcie tam stajnia po forach i coś popiszcie o mnie
Dnia 2023-06-19 o godz. 13:11 ~Kubek napisał(a): > Pamiętasz co pisałem w styczniu to weź przytocz, skoro jestem takim nie istotnym trollem dlaczego pamiętasz moje wypowiedzi ze stycznia...