Jak uwazacie, ze prezes bedzie tu skupowal akcje na ktore chce przeznaczyc 10mln zl po 10, 15zl czy raczej wolalby skupowac akcje w cenach okolo 5zl i miec ich duzo wiecej. Z tego co napisali to chce przeznaczyc max 10 mln zl i skupic do 1,5 mln akcji czyli srednio wychodzi po 6,66zl i to wszystko ma sie dziac w ciagu 5 nastepnych lat...slabo!
Nie Prezes będzie skupował tylko spółka. W procedurze skupu akcji własnych nie może ich nabyć więcej niż łącznie 20%, więc choćby kosztowały złotówkę to nie kupi więcej niż może. Całą resztę pozostawiam bez komentarza bo zaraz przybiegną tu avatary kontraktowego i pousuwają sensowne wpisy, zostawiając tylko swój bełkot , Szkoda czasu.
Nie będzie bo tutaj grają zawodowcy i poczekają na korektę na GPW i wtedy chętniej będą podbierać tak jak w zeszłym roku giełda spadała a Monnari rosło .
Spokojnie na CD projekcie tez mnie długo męczyli a jednak wystrzelił .Na Monnari nie wykluczone że mogą zrobić sondę do dołu aby wygonić techników mogą to zrobić ale nie muszą ale dziwnie nisko kurs jest ustawiony tak jakby jednak to mieli w planach . Do strefy 4.80 byłby spadek lub lekko niżej . I nie dajcie się wyleczyć bo za kilka lat może tutaj być kurs blisko 100 zł i wcale nie żartuje .
Wieloniki z spółdzielni KARL JANKO LUCK KORAL TED ROBERT JW wyją 24 h na dobe i waruja :))) warujcie dalej bo za to wam płacą :))) tutaj zostało z was mega pośmiewisko wyliście przy kursie 2 zł a teraz jest już ponad 5 zł :))) a więc im bardziej wyjecie tym kurs będzie wyżej :) czekam na akcje poniżej 5 zł mam nadzieje że jeszcze coś sypnie prezes wasz i coś da kupić taniej bo niebawem wyniki i infa a więc będzie się działo :) a teraz miłego wycia troliki i czekamy na akcje prezesa waszego :) Prawda zabolała o trolach typu KORAL JW JANKO LUCK TED ROBERT hahaha :)) Czekajcie trole czekajcie HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Dokładnie widać że spółdzielnia się gotuje wisząc na haku po 5,80 zł hehe
Jak tam twoje 1 zł co miało być spadki armagedon od 2 zł bo kovid bo wojna a kurs 170 % wyżej. Tak jak pisałem leszcz zawsze robi wszystko odwrotnie sprzedaje na dołku a potem wyje ale tak to jest jak się niema żadnej wiedzy o rynku i świecie i giełdy.