• DC zasnałeś? Autor: ~Mistrzowskie [37.225.50.*]
    Mówiłem kupuj na dołku...nie śpij bo ci kurs ucieknie a Ty nawet 700 zł nie zarobisz jak czeski przez ostatnie 2 lata
    Pisałem cierpliwym będzie wynagrodzone
  • Re: DC zasnałeś? Autor: ~Mistrzowskie [5.173.30.*]
    DC ile tysięcy akcji kupiłeś tej według ciebie niedobrej spółki?
  • Re: DC zasnałeś? Autor: ~dc [83.29.180.*]
    im mniej wiesz tym lepiej śpisz. A skoro akurat spać nie możesz to zawsze możesz popisać ..... a tak propos tych sloganów które tak lubisz przytaczać. Co powiesz tym cierpliwym na powiedzmy CLC co kupowali po 90-100 zł i cirepliwi są do dziś?

• Re: DC zasnałeś? Autor: ~rf [77.111.245.*]
    Ale z drugiej strony są też ci co kupili akcje columbusa za kilka zł i sprzedali za te 90-100 zł.
    Ich też można by się spytać jak się czują, ale pewnie się smażą w ciepłych krajach :)
    Nie wiesz jak jest, jedni zyskują drudzy tracą, ważne żeby znaleźć się w tej pierwszej grupie.

Tu mam nadzieje że będzie podobnie...
  • Re: DC zasnałeś? Autor: ~Dc [5.173.233.*]
    Dokładnie rf. Każdy kij ma dwa końce a medal dwie strony. Gdy mistrz pokazuje jedna ja pokazuje mu drugą.
  • Re: DC zasnałeś? Autor: ~Mistrzowskie [37.225.51.*]
    DC
    Nigdy nie kupuję modnych spółek,które mocno wzrosły
    Wynajduję spółkę na dołku i kupuję kilkadziesiąt tysięcy akcji tak było Asbis,Artic,Alior wszędzie zysk kilkaset %
  • Re: DC zasnałeś? Autor: ~moko [172.111.211.*]
    no tak Saule nie uroslo 140 razy.... a no tak... to jest spolka o ktorej nikt nic nie wie, nawet nei wiadomo co robia, zaraz beda to oglaszac swiatu.... Mistrzowie przestan pisac, albo zmien plyte, nakazuje ci ... twoj poziom jest bardzo niski jezeli chodzi o jakakolwiek merytoryczna wartosc, nawet ciezko sie to czyta, zeby czytac. ja wiem ze skonczenie podstawowki wystarczy zeby otworzyc komputer i nabazgrolic, ale daj innym zyc....
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.225.51.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: DC zasnałeś? Autor: ~mokro [172.111.211.*]

jaka masz racje ... wisisz tu od roku bez zarobku, jaka masz racje ?

tak masz darmowe akcje zona ci kupila z wyplaty... albo matka zebys nie plakal z emerytury....

ogolnie piszesz co bedzie za 2 czy 3 lata jak nie wiesz co bedzie za miesiac... co z ciebie za prorok ? ??

wisisz jak wisielec i tyle, piszac glupie naganiajace komentarze dla takich wierzycieli jak AMA ...

[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.