Też chce dobrac taniej tylko ,że nie ma chętnych do oddawania . A to ostatnie chwile taniości .Może sie jeszcze ostatni raz uda dokupić po taniości a jak ruszy pociąg to trzeba będzie dokupować i po 2 i po 3 zeta ,byleby tylko jechac w tym pociągu jak ruszy .
Bo nikt nie chce oddawać już niżej a tacy jak my wyczekujemy ,że moze jednak ktoś wymieknie i da taniej. Kiedy będą kolejne dobre infa nikt poza firma nie wie bo gdyby wiedział to by kupował już po każdej cenne a tak to przeciąganie liny ..
Skoro zależy Ci tak bardzo na kupnie, to czemu nie kupujesz po 0.83? Jeżeli uważasz, że kurs pójdzie do góry, to na pewno zarobisz, ale skoro nie kupujesz, to znaczy że masz wątpliwości
A to nie chodzi o to żeby kupić jak najtaniej? Ja mam pakiet który mnie zadowala, ale jestem ustawiony poniżej 80 groszy jakby komuś się śpieszyło. Jak wpadnie, super, jak nie to trudno. Cierpliwość to zaleta.
Masz chyba problem ze zrozumieniem. Nie jest za drogo, ale skoro można mieć taniej to czemu nie?
Z czysto ekonomicznego punktu widzenia jest to logiczne. A jeśli dla Ciebie nie jest to nie moje zmartwienie.
Do ładnych kółeczek...Kasa nie śmierdzi .Kupić taniej a sprzedać drożej pod info. W końcu ruszy to mocniej wtedy kółeczka się skończą ale może jeszcze raz się uda więc trzeba korzystać a nie marudzić na rynek.
Każdy z Was ma trochę racji.
Pozytyw jest taki , że mało kto sypi poniżej 0.8. Ja stoję niżej i nic mimo że straszaków parę wystawiłem. Więc to jest plus. Pytanie czemu nie rośnie....
Każdy z nas ma już jakiś pakiet.Zwiekszac to jednak ryzyko. Dopiero nowe info ( badania kliniczne) roztuszaja trochę kurs
To samo się działo na scope (dwa lata stojki)
Jak będą oficjalnie pozytywnie potwierdzone badania to będzie jazda. A ta podaż co jeszcze jest ( nie te straszaki po 10k) to jest od gamonie AI