• NCBR vs OLAF Autor: ~APS_info [94.254.182.*]
    Czy ktoś wie jaki jest wynik kontroli OLAF odnośnie dofinansowania z NCBR projektu APIS?
  • Re: NCBR vs OLAF Autor: ~Ciekawy [89.151.36.*]
    Po zachowaniu kursu możesz sobie odpowiedzieć na to pytanie.Wszystkie trupy z szafy zaczną wypadać bo musi się wkoncu wyjaśnić dlaczego z 12 gr kurs spadł aż na takie poziomy i to w momencie kiedy były infa o wypłatach tych zaliczek gdzie powinien kurs lecieć do góry. Na dodatek mniej więcej w tym samym czasie prezes zaczal wyprzedawać akcje. Dopiero teraz o tym pomyślałem. Ciekawy zbieg okoliczności z tymi wypłatami zaliczek i lawiny na kursie i wyprzedaż prezesa. FF jest już na tak wysokim poziomie ze jak padnie info o zwrocie zaliczek to nawet sie nie sprzeda bo wszyscy pkc zaczną sprzedawać i kupujących będzie brak. Drobni sami sie zawiesza
  • Re: NCBR vs OLAF Autor: ~Kolo [5.173.248.*]
    Insider zawsze ma przewagę, która w chamski sposób wykorzystał i wywalił akcje w ulice. A info o zaliczkach tylko mu pomogło bo zwiększył się popyt. Kupilem za 11 groszy i sprzedałem za 4, niech ta gnida będzie przeklęta
  • Re: NCBR vs OLAF Autor: ~Antynaganiacz [37.225.43.*]
    Po zachowaniu kursu możesz sobie odpowiedzieć na to pytanie.Wszystkie trupy z szafy zaczną wypadać bo musi się wkoncu wyjaśnić dlaczego z 12 gr kurs spadł aż na takie poziomy i to w momencie kiedy były infa o wypłatach tych zaliczek gdzie powinien kurs lecieć do góry. Na dodatek mniej więcej w tym samym czasie prezes zaczal wyprzedawać akcje. Dopiero teraz o tym pomyślałem. Ciekawy zbieg okoliczności z tymi wypłatami zaliczek i lawiny na kursie i wyprzedaż prezesa. FF jest już na tak wysokim poziomie ze jak padnie info o zwrocie zaliczek to nawet sie nie sprzeda bo wszyscy pkc zaczną sprzedawać i kupujących będzie brak. Drobni sami sie zawiesza

Ja bym jeszcze dodał, że w tym samym czasie zaczyna naganiać na zakup wielonikowiec hillela.
  • Re: NCBR vs OLAF Autor: ~Hillela [94.101.18.*]
    Tylko zarabiają wytrwali ci co wiedzą kiedy kupić
    Dzieciak się rozpisał jak sołtys na dożynkach tyle wie co wypił
  • Re: NCBR vs OLAF Autor: ~mjk [31.0.73.*]
    A dlaczego uważasz że kontrola OLAF w NCBR dotyczy projektu APIS? APIS nie dostał wsparcia w konkursie z 2022 Innowacje cyfrowy, tylko we wcześniejszym bodajże z 2021 r. A kontrola OLAF dotyczy konkretnego konkurs z 2022r.
  • Re: NCBR vs OLAF Autor: ~Rety [5.184.113.*]
    Im więcej wyjców tym lepiej, sytuacja kursu jest tragiczna a spółki po raporcie dobra.
    Dobrze gada kosmos
[x]
APIS 0,00% 0,02 2025-09-26 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.