• gdzie ten ATS, xyz? Autor: yarecky_inv [5.173.33.*]
    Jak spada, to cisza :D A takie wychwalenie było, kurs miał nie spadać. I co teraz? :D

A pisałem, że będą grube spadki i będzie spokojnie czas na dobieranie akcji przed premierą :)
  • Re: gdzie ten ATS, xyz? Autor: ~Free [78.8.66.*]
    Ja tam jestem zadowolony, sprzedane w okolicach 15-18 zł i już pierwsze zakupy zrobione ok. 14 zł. Kto wie, może znowu zleci nawet na 11 zł?:)

Najśmieszniejsze jest to, że to co pokazali wcześniej było o wiele gorsze graficznie od ostatniego trailera, a spadło teraz:)

W każdym razie Road to spółka, która juz trzeci raz pozwoli mi zrobić kółko i to nie byle jakie bo w granicach 40-50%. Oczywiście z żelaznym pakietem czekam jednak na wyższe poziomy pod premierą. Z tego co widziałem po tym ostatnim trailerze to graficznie będzie na poziomie GSS a może nawet trochę lepiej, więc o ile gameplay będzie w porządku to chyba będzie porządna sprzedaż jak na spółkę o tej kapitalizacji.

• Re: gdzie ten ATS, xyz? Autor: yarecky_inv [5.173.33.*]
    Śmieję się z tych naganiaczy typu xyz, bo pisali głupoty i teraz nie mają nawet honoru się odezwać w sytuacji, gdy ich "prognozy" wzięły w łeb.
    Ja tu kółek nie robię, bo w każdej chwili może mocno odlecieć w górę. Ale czekałem ze zwiększeniem pakietu na takie spadki. Nie sądzę, żeby spadło na dłużej poniżej 13,5 zł, ale kto wie...

Też uważam, że dziwne są te dzisiejsze spadki... Jedna osoba waliła dużymi pakietami cały czas. Może ktoś coś wie, ale jakie złe info mogłoby się tu pojawić... Przesunięcie premiery na 24 r.? Nie sądzę, marketing ruszył pełną parą, większość gry jest ukończona.

Grafika jest przeciętna, ale nie odbiega od tego typu i tej kategorii gier. Cały czas przypominam, że nie jest to gra AAA, więc niektóre porównania do topowych gier z kilkunastomilionowym budżetem produkcyjnym są kuriozalne. Pamiętajmy, że tutaj CAP wynosi aktualnie 17 baniek...

Tak czy inaczej uważam, że gra ma przeogromny potencjał. Sama rozgrywka wydaje się świetna, sam się zastanawiam czy nie kupić gry, mimo, że zapalonym graczem nie jestem. No i uważam, że jest bardzo klimatyczna, naprawdę czuję się tą Alaskę. Widziałem wprawdzie jakieś komentarze "Alaskańczyków", że Alaska wcale tak nie wygląda, ale wystarczy, że jest to obraz spójny z naszymi wyobrażeniami.
    Oby gra nie była zbugowana i będzie ok.
  • Re: gdzie ten ATS, xyz? Autor: ~Heheszek [37.47.150.*]
    +1
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.8.22.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Hahahaha. Co za typ. Pisałeś, kmiocie, że już nie spadnie niżej, że teraz tylko góra :D Jesteś intelektualnym ścierwem, bo znowu skupiasz się na jakichś bzdurach i zaczynasz dyskutować sam ze sobą kiedy ja kupowałem akcje i po ile...
    I co mnie obchodzą twoje kółka? Wcześniej zarzucałeś mi, że ja robię kółka, teraz sugerujesz, że sam to robiłeś. Schizofrenia, czy choroba dwubiegunowa?
    Milczysz, bo głupio ci, że pisałeś głupoty. Tak sam z wishlistą. Jak tam Alaskan na wishliście? Wspiął się już do setki? XDXD
    Jesteś giełdowym i gamingowym ignorantem i twój obłąkańczy potok słów bez znaków interpunkcyjnych tylko wspiera ten obraz XD
  • Re: gdzie ten ATS, xyz? Autor: ~Haris [5.173.109.*]
    Heheszek . Zaraz twoje 11 zł . Umoczyłeś jak ATS .
  • Re: gdzie ten ATS, xyz? Autor: ~Heheszek [37.47.150.*]
    O Marzyciel, nic nie umoczyłem, bo nadal jestem na plusie hehe, a Ty nadal marzysz o wejściu na moich poziomach
  • Re: gdzie ten ATS, xyz? Autor: ~xyz [78.8.22.*]
    Generalnie to wsparcie na 13.50 Potwierdzone...po pierwsze po drugie marketing daje dobre efekty +202 przyrost followersow ostatnie 7 dni to naprawde sporo dla porownania House Flipper 2 ostatnie 7 dni +220 followersow.....ale to dopiero poczatek...zabawa to sie zacznie jak date dzienna podadza bo najwieksze wzrosty maja gry z podana data dzienna...bo jak jest sam rok albo coming soon to gracze tego nie traktuja powaznie....a daty dzienne juz tak ....
[x]
ROAD -0,28% 7,16 2026-05-21 15:28:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.