Wyglada na to że tak to idzie …
Od tygodnia ktoś gra mając 15.000-20.000 tys akcji sprzedaje i odkupuje robiąc spadek i ruch na akcjach .
Strasząc ???? Może ktoś oddaje ??ze Stachu .
Ja myśle ze trzeba Trzymać , i tak już gorzej być nie może
Jak uważacie ???
Tylko bez tych głupich wpisów ze to już koniec albo nie mówiłem
TY DAJESZ SYSTEMATYCZNIE TE SWOJE GŁUPIE WPISY .. A MY NIE MOŻEMY ?? WIDAC EWIDENTNE POZBYWANIE SIĘ AKCJI I UWAŻAMY ZE NIECWARTO TRZYMAC BO GDZIE INDZIEJ ZAROBIMY A TU ZAMRAŻARKA I TRACIMY .. A TY OD PIĘCIU LAT TEN SAM WPIS ROBISZ CO JANUARKU BOISZ SIĘ ?? ZE WSZYSCYVSIE POZBYWAJĄ ?? CZYVTY WYWALASZ MASZ ORZECIWRZ MILIONOWY ZAROBEK BO BRAŁEŚ PO 1 GROSZ TOBIE JUŻ TO WYSTARCZY HEHE
Tokyo, dziekuje ze mi wyjasniłes i potwierdziles bo nie bylem pewny co tu sie wydarzyło.
Wertowałem posty do trzech lat wstecz bo kiedy ja tu grałem to skonczyłem przy 34 groszach.
Myslalem że to scalenie, ale nie miałem zadnych konkretnych potwierdzen z ilu na ile. Teraz juz sie polapałem i wszystko jasne.
Niesamowite. Widac ze sprzedałem na gorce a teraz to juz rynsztok.
Napisalem tu posta ale mnie tylko obsmarowali i zwyzywali bo napisałem ze skupuje teraz Forposte heh
Teraz rozumiem. Zawiść i żółć tu wszystkim z uszu wychodzi bo powieszeni na takich hakach z których nigdy nie zejdą.
W sumie nikomu zle nie zyczylem, ale tak mnie obsmarowali ze wypada dopisac ze niektorym dobrze tak. Niech cały kapitał potracą i żółc niech im na brode sie wyleje.
Nastepnie na Forposcie do nastepnego roku zrobie wynik z 300 procent na pohybel tym co mi źle życzyli...
Ale tu rzeczywiście słabo wygląda. Siedzę tu od 3 gr i trochę żałuję, że nie odpuściłem w granicach 40 gr. Chciwość... mnie zjadła:) a teraz siedzę bo siedzę ale chyba już nie wierzę w te terapię
Myśle ze każdy walczy i chciałby jak najlepiej dla siebie i swoich akcji , czy to jest Synerga czy Forposta czy tez inna spółka . Ale wyzwiska ubliżanie komuś czy tez nagonka na spółkę Tutaj czy gdzie indziej nie ma sensu .My tutaj jesteśmy malutkimi drobnymi żuczkami i tak naprawdę nie mamy nic do powiedzenia , Decydują tam ha górze ,Prezesi i Rada Nadzorcza rozdaje karty .
Jak będą chcieli to jednego dnia zrobią rakietę na Północ.
Ja jestem tutaj nue rok dwa tylko od czasu jak Synerga nazywana była MW Tenis może ktoś jeszcze pamięta.
Owszem mam tutaj trochę akcji ale trzymam nawet jak nic nue będzie .
Ale uważam ze terapia będzie może nie za tydzień czy miesiąc bo to są długoletnie procesy .Ale będzie .
Uważam ze te wpisy powinny być rzetelne i z szacunkiem do drugiej osoby .
Powinnismy się trzymać razem a nie walczyć między sobą .
Bo tam na gorze rozdają karty i się z nas śmieją . Poczekajmy
Pozdrawiam Normalnych graczy
TOKYO
Nie wiem po co się tak nakrecasz i piszesz ciągle z dużych liter? Nie umiesz czytać tekstu małymi literami pisanego? Nie napiszę Ci że jestem nowy, skoro siedzę tu od 3 gr, a pamiętam i 1 groszowy kurs