c) udzielone przez PGF SA pożyczki akcji podmiotów notowanych:
- udzielone pożyczki 2.500.000 szt. akcji OZE Capital SA, z terminem zwrotu 30.09.2029 r.
z tytułu zawarcia i wykonania niniejszych umów pożyczkodawcy należne jest wynagrodzenie
w wysokości 3,50% w skali roku od łącznej wartości rynkowej akcji w dniu zwrotu,
- udzielona pożyczka 190.000 szt. akcji OZE Capital SA, z terminem zwrotu 30.09.2024 r.
z tytułu zawarcia i wykonania niniejszej umowy pożyczkodawcy należne jest wynagrodzenie
w wysokości 3,50% w skali roku od łącznej wartości rynkowej akcji w dniu zwrotu,
- udzielona pożyczka 1.500.000 szt. akcji OZE Capital SA, z terminem zwrotu 24.09.2025 r.
z tytułu zawarcia i wykonania niniejszej umowy pożyczkodawcy należne jest wynagrodzenie
- udzielone pożyczki 14.040.000 szt. akcji Sundragon SA, z terminem zwrotu 31.03.2027 r.,
w wysokości 3% w skali roku od łącznej wartości rynkowej akcji w dniu zwrotu,
- udzielona pożyczka 12.000.000 szt. akcji Sundragon SA, z terminem zwrotu 31.01.2027 r.,
w wysokości 3% w skali roku od łącznej wartości rynkowej akcji w dniu zwrotu,
- udzielona pożyczka 5.000.000 szt. akcji Sundragon SA, z terminem zwrotu 31.12.2025 r.,
w wysokości 3% w skali roku od łącznej wartości rynkowej akcji w dniu zwrotu.
d) akcje Spółki A, stanowiące udział PGF w kapitale akcyjnym na poziomie
<1 %. Wartość posiadanych akcji na dzień bilansowy na poziomie 309 tys. zł"
wzrosty jak cash lubią ciszę, a nie pi lenie o pożyczkach, szortach i zakupie po 0,75 hahaha
Tak wiemy zapakowany jesteś na historycznym dołku jak większość forumowych leszczy.
Bez przesady wstyd ....?jestem czuwam obserwuje chciałem po 0.6 nie weszło trudno może kiedyś wejdzie .Miałem założenie nigdy nie nagqniałem i jakoś nie czuje się zawstydzony
Bez przesady Kiszka nigdy nie namawiał ....czuwał i obeserwoał i mówił ze ustawił się na 0,6 . Jeśli szukasz naganiacza poczytaj Vincenta (dwubiegunowiec) lub Prawnuka (jednobiegunowca)