• SHORT SQUEEZE Autor: ~oze [31.61.253.*]
    i ponownie wklejam :)

c) udzielone przez PGF SA pożyczki akcji podmiotów notowanych:
    - udzielone pożyczki 2.500.000 szt. akcji OZE Capital SA, z terminem zwrotu 30.09.2029 r.
    z tytułu zawarcia i wykonania niniejszych umów pożyczkodawcy należne jest wynagrodzenie
    w wysokości 3,50% w skali roku od łącznej wartości rynkowej akcji w dniu zwrotu,
    - udzielona pożyczka 190.000 szt. akcji OZE Capital SA, z terminem zwrotu 30.09.2024 r.
    z tytułu zawarcia i wykonania niniejszej umowy pożyczkodawcy należne jest wynagrodzenie
    w wysokości 3,50% w skali roku od łącznej wartości rynkowej akcji w dniu zwrotu,
    - udzielona pożyczka 1.500.000 szt. akcji OZE Capital SA, z terminem zwrotu 24.09.2025 r.
    z tytułu zawarcia i wykonania niniejszej umowy pożyczkodawcy należne jest wynagrodzenie
    - udzielone pożyczki 14.040.000 szt. akcji Sundragon SA, z terminem zwrotu 31.03.2027 r.,
    w wysokości 3% w skali roku od łącznej wartości rynkowej akcji w dniu zwrotu,
    - udzielona pożyczka 12.000.000 szt. akcji Sundragon SA, z terminem zwrotu 31.01.2027 r.,
    w wysokości 3% w skali roku od łącznej wartości rynkowej akcji w dniu zwrotu,
    - udzielona pożyczka 5.000.000 szt. akcji Sundragon SA, z terminem zwrotu 31.12.2025 r.,
    w wysokości 3% w skali roku od łącznej wartości rynkowej akcji w dniu zwrotu.
    d) akcje Spółki A, stanowiące udział PGF w kapitale akcyjnym na poziomie
    <1 %. Wartość posiadanych akcji na dzień bilansowy na poziomie 309 tys. zł"
  • Re: SHORT SQUEEZE Autor: ~Haha [46.204.12.*]
    I ponownie ci powinni wyciąć te brednie, bo jak tylko wywlekasz te pożyczki zaraz zwała, haha
    Wbij sobie do głowy pożyczki= sypanie
  • Re: SHORT SQUEEZE Autor: ~oze [31.61.253.*]
    Hahaha niech sypią !

Nie wiem jakim cudem oni mają zamiar zebrać 1,9mln akcji w ciągu 2lat :)

Jak tu zakup kilku tys akcji podnosi kurs o 10%
    wzrosty jak cash lubią ciszę, a nie pi lenie o pożyczkach, szortach i zakupie po 0,75 hahaha
    Tak wiemy zapakowany jesteś na historycznym dołku jak większość forumowych leszczy.
    A żebyś wiedział że zapakowany jestem po 75groni :)

Żal d..... sciska :)
  • Re: SHORT SQUEEZE Autor: ~jas [31.0.181.*]
    Kiszka nie zapakowany czekał na 0,.6 ;)
    kiszka przegrał i już nawet się nie udziela bo jest mu wstyd
  • Re: SHORT SQUEEZE Autor: ~Kiszka [31.0.181.*]
    Bez przesady wstyd ....?jestem czuwam obserwuje chciałem po 0.6 nie weszło trudno może kiedyś wejdzie .Miałem założenie nigdy nie nagqniałem i jakoś nie czuje się zawstydzony
    Kurs jest 100% wyżej niż cena przy której się ustawiłeś naganiajac na spadki...

po takich wynikach jak tu pokazali za Q1wątpię żeby ktokolwiek sprzedał większą ilość akcji....

I pamiętajcie. Teraz to PGF i Janikowi będzie zależało na wzroście kursu PGF I OZE, bo im wyższy kurs tym większa prowizje dostaną od szorta....
  • Re: SHORT SQUEEZE Autor: ~jasiek [31.0.181.*]
    Bez przesady Kiszka nigdy nie namawiał ....czuwał i obeserwoał i mówił ze ustawił się na 0,6 . Jeśli szukasz naganiacza poczytaj Vincenta (dwubiegunowiec) lub Prawnuka (jednobiegunowca)
    Jak zwykle podjazd do górnego kanału i odbicie od szklanego sufitu. Teraz zjazd na 0,9 a potem kto wie może 0,6 haha
  • oze 0,75 gdzie jesteś Autor: ~HaHaHa [172.99.190.*]
    Co masz do powiedzenia hahaha
[x]
OZECAPITAL -0,43% 0,46 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.