• To się nie może udać. Autor: ~Jacek [77.222.243.*]
    Tak samo jak szybko wszedłem dziś do restauracji w Gdyni, tak sam szybko z niej wyszedłem. Sala pusta, zniszczone meble, niemiła obsługa, a ceny z kosmosu. Najtańsza sharma 50 zł, 0,5L piwa 20 zł. To są jakieś żarty.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.150.165.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: To się nie może udać. Autor: ~Jola [91.224.119.*]
    Ile masz od wpisu.
  • Re: To się nie może udać. Autor: ~Jacek [91.224.56.*]
    Nie rozumiem pytania. Polecam odwiedzić lokal w Gdyni i przekonać się na własne oczy. Menu jest dostępne w internecie, a opinie klientów na Google. Miłej lektury.
  • Re: To się nie może udać. Autor: momotaro [81.190.131.*]
    Oczywistym jest że koncept Spinksa który był dobry 20 lat temu obecnie nie ma najmniejszych szans na sukces. Ani to KFC ani kuchnia tematyczna na dobrym poziomie. Młodzi wybierają to pierwsze starsi nigdy nie pójda do Sfinksa bo na tym poziomie cenowym mają obecnie mnóstwo lepszych restauracji gdzie jest po prostu smaczniej. Ja sam ostatnio byłem tam z 15 lat temu obecnie to byłby mój ostatni wybór. I tyle w temacie.
  • Re: To się nie może udać. Autor: ~Sfinks [5.173.204.*]
    https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Casual_dining

Poczytaj jaki to format restauracji
    Żebyś wiedział.
    Jedne z najbardziej pożądanych typów knajp.
    a ty sobie sprawdz ile to procent w ogólnym biznesie Sfinksa tychze knajb. Ludzie skąd was biorą.
  • Re: To się nie może udać. Autor: ~malyjoe [178.43.68.*]
    Dnia 2023-06-12 o godz. 13:14 momotaro napisał(a):
    > Oczywistym jest że koncept Spinksa który był dobry 20 lat temu obecnie nie ma najmniejszych szans na sukces. Ani to KFC ani kuchnia tematyczna na dobrym poziomie. Młodzi wybierają to pierwsze starsi nigdy nie pójda do Sfinksa bo na tym poziomie cenowym mają obecnie mnóstwo lepszych restauracji gdzie jest po prostu smaczniej. Ja sam ostatnio byłem tam z 15 lat temu obecnie to byłby mój ostatni wybór. I tyle w temacie.

To ja poproszę o nazwę lepszej sieciówki - plz podaj
    Nie podam ci zgadnij czemu? Bo to nieperspektywiczne? No chyba tak. Ani to pokroju KFC i podobnych ani restauracji tematycznych gdzie za podobną kasę jest smaczniej i po prostu lepiej.Ja nie widzę perspektyw dla tego typu biznesu co najmniej od 5 lat. Polska już dawno się zmieniła to nie lata 90 panie Cacek.
  • Re: To się nie może udać. Autor: ~malyjoe [178.43.68.*]
    Dnia 2023-06-12 o godz. 14:13 momotaro napisał(a):
    > Nie podam ci zgadnij czemu? Bo to nieperspektywiczne? No chyba tak. Ani to pokroju KFC i podobnych ani restauracji tematycznych gdzie za podobną kasę jest smaczniej i po prostu lepiej.Ja nie widzę perspektyw dla tego typu biznesu co najmniej od 5 lat. Polska już dawno się zmieniła to nie lata 90 panie Cacek.

Nie podasz bo nie ma takiej sieci.
    Sfinks wybieram z kilku powodów - dobre jedzenie (steki mi pasują najbardziej), dobre ceny i powtarzalność - czy w gdańsku czy W-wie, czy w Łodzi czy w Krakowie.
    Co mi nie pasuje - ten sam ku..wa wygląd :) nie zmieniony od 30 lat i Cacki.

Gram pod to że ich wypie...olą i wtedy ta spółka osiągnie nawet te poziomy co użytkownik Sfinks prognozuje. Liczę na to BOŚ powie w końcu sprawdzam i Cacki

Bez pozbycia się rodziny Adamsów z tej firmy NIKT TU NIE WEJDZIE.

Ciekawostką tutaj w akcjonarjacie jest/była obecność Marcus Prestona - zobaczymy czy coś tutaj to zmieni
  • Re: To się nie może udać. Autor: ~jani12 [5.173.41.*]
    Sorry, ale przez 15 lat unikasz Sfinksa, nie masz akcji a masz czas na pisanie na forum. Nie szkoda czasu. Śmieszne to.
[x]
SFINKS 1,37% 0,37 2025-12-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.